” Yang gambar kedua tu mantap, good job Yusuf.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Beberapa Gambar Dirinya Yang Diambil Oleh Anaknya, Yusuf Iskandar Menggunakan Telefon Bimbit. Wow Pandai Yusuf Ambil Gambar, Boleh Jadi Photographer Daddy Lah Lepas Ni !!

Yusuf Iskandar, kanak-kanak cilik yang sejak usianya kecil lagi telah menjadi perhatian ramai. Bukan sahaja memiliki wajah yang comel, malah kepetahan dirinya bercakap dan dikatakan bijak juga sering kali mendapat pujian.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Hairul Azreen, telah berkongsi beberapa gambar yang diambil oleh anak sulungnya dengan menggunakan telefon bimbit. Menerusi perkongsian itu, kelihatan Yusuf sedang berdiri di atas kerusi untuk mengambil gambar Hairul yang berdiri di hadapannya.

Perkongsian oleh Hairul itu telah mencur1 perhatian ramai. Ada peminat yang menyatakan yang Yusuf sudah bijak mengambil gambar dengan usianya baru 5 tahun dan hasilnya juga dikatakan agak cantik.

Sehingga kini, perkongsian gambar oleh Hairul telah mendapat lebih 100 ribu tanda suka daripada netizen dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Wahh, pandainya Yusuf ambil gambar daddy.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji hasil gambar yang diambil oleh Yusuf dan mereka juga turut terhibur melihat gaya kucing peliharaan keluarga Hairul iaitu Bujibu dalam gambar tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Yang gmbar slide kedua tu mantap, good job Yusof lah. Nanti boleh jadi photographer daddy, tak payah nak upah orang ambil gambar, haha.. “

” Wah Yusuf dah pandai ambil gambar. Ok lah tu budak umur 5 tahun kot, hasil pun cantik. Hebat lah.. “

” Mata aku tumpu Bujibu kat atas kerusi tu. Dah kenapa gaya tu, haha mesti tahu mummy tengah ambil gambar.. “

” Yang Bujibu tu dah kenapa, protes tak ambil gambar dya ka. Terbaik lah Yusuf, cantik gambar daddy yang Yusuf ambil ni.. “

” Yusof boleh jadi cameraman mommy daddy dah ni. Pasni banyak lah gambar family yang Yusuf ambil, hehe.. “

” Syabas Yusuf, dah boleh harap dah abg Yusuf sekarang ni. Dah boleh jadi kawan daddy lah lepas ni.. “

” Walaupun skit goyang gambar tu, reaction muka Hairul dalam gambar smart. Ok lah, boleh dipelajari lagi skill ambil gambar.. “

Nak anak ambil gambar, si daddy pun kemain buat gaya, comel je tengok. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Yusuf akan membesar menjadi anak yang baik dan menjadi kebanggan buat kedua orang tuanya, insyaAllah.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..