” Untungnya, kerja sikit dapat gaji banyak, haha.. ” – Netizen

Roy Azman Kongsi Video ‘Hari Membayar Gaji’ Kepada Anak-Anaknya Buat Ramai Yang Terhibur. Part Gaji Isteri Tu Memang Win Habis. Aduhai Tak Pernah Tak Lawak Roy Ni, Haha !!

Ada sahaja perkongsian video oleh pelakon Roy Azman di laman media sosial buat yang menonton pasti tidak kering gusi ketawa. Lebih-lebih lagi, perkongsian video Roy bersama keluarganya turut menjadi perhatian ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Roy telah berkongsi video yang memaparkan Roy sedang ‘membayar gaji’ kepada anak-anaknya. Video berdurasi lebih 4 minit itu, kelihatan seorang demi seorang anak Roy datang dan duduk di meja untuk menerima gaji mereka.

Dalam video itu juga, Roy selaku ‘majikan’ telah bertanyakan kepada ‘pekerja-pekerjanya’ apakah pekerjaan yang telah dilakukan oleh mereka. Pelbagai jawapan yang diberikan oleh anak-anak Roy kerja-kerja yang dilakukan mereka pada satu hari tersebut.

Perkongsian video oleh Roy itu telah ditonton lebih 40 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Kelakar betul melihat lagak Roy sebagai bos sedang berungut ketika sedang membayar gaji ‘pekerja-pekerjanya’ itu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton gaya Roy yang suka menyak4t anak-anaknya dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Hahaha, seng4l lah abang Roy. Terhibur saya tengok video ni, semoga murah rezeki lah abang Roy, happy anak-anak.. “

” Main macam ni pun best juga kan. Semp0i dapat bapa suka melawak macam ni, tak sunyi rumah. Anak-anak pun terhibur.. “

” Semua control ketawa yer time nak ambik gaji, hahah bos pun kelakar. Video ambil balik gaji tak ade ke abang, hehe.. “

” Tak pernah tak sak1t perut gelak lau tengok video abang Roy, menghiburkan betul. Haha dah macam cerita Ali Baba lah.. “

” Happy family, part tolong angkat air tu kelakar. Abang dan kakak dapat gaji banyak, adik-adik tu dapat 2 ringgit je, hahaha.. “

” Comel-comel pekerja-pekerja abang. Untungnya, kerja sikit dapat gaji banyak, haha kelakar betul.. “

” Berdek4h aku ketawa bila tengok abang Roy tahan ketawa yang last tu. Amboi isteri dapat kasih sayang yer, terbaik.. “

Patut lah ramai terhibur, memang kelakar video tersebut. Apa-apa pun, perkongisan video oleh Roy itu hanyalah sekadar hiburan semata-mata mengisi masa lapangnya bersama anak-anak. Kami dari Berita Kopak berharap perkongsian ini juga turut menghiburkan para pembaca semua.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..