” Aihh cute 0verload, masing-masing mata bulat-bulat cantik je semua.. ” – Netizen

Wawa Zainal Kongsi Gambar Anak-Anaknya Attar, Hayla Dan Ayya Soffya Bersama Dengan Satu Soalan . Alahai Makin Cantik Makin Hands0me Anak-Anak Wawa Ni !!

Wawa Zainal antara pelakon wanita yang mempunyai wajah yang manis dan cantik dipandang. Sepasang lesung pipit di wajah Wawa itu menjadi tarikan dan membuatkan wajah Wawa semakin manis dipandang. Wawa juga bergelar usahawan yang boleh dikatakan berjaya dan semakin maju dalam perniagaan kosmetiknya.

Sudahpun bergelar ibu kepada 3 orang anak, Wawa pernah berkongsi di Instagramnya sebelum ini hasratnya untuk memiliki sekurang-kurangnya 5 orang anak. Meninjau akaun Instagram Wawa, telah dikongsikan beberapa keping gambar anak-anaknya iaitu Attar, Hayla dan Ayya Sofya sedang picnic di beranda rumah.

Wawa menulis di kapsyennya bahawa umurnya sudahpun 28 tahun dan ada 3 orang anak. Wawa turut bertanya kepada pengikutnya adakah patut untuknya menambah anak. Melihat akan wajah anak-anak Wawa yang semakin membesar ini, semuanya manis dan mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah Wawa dan Aeril.

Anak lelaki sulungnya Attar kelihatan banyak mewarisi wajah Aeril manakala Hayla dan Soffya pula terlihat seperti photocopy wajah Wawa. Sememangnya setiap kali dikongsikan perihal anak-anaknya ini, perkongsian Wawa pastinya menjadi tumpuan peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pertanyaan Wawa ini mendapat respon p0sitif daripada peminat-peminatnya. Ramai yang mengatakan umur Wawa masih muda lagi dan masih kuat untuk menimang anak kecil. Antara komen-komen mereka :

” Tambah lah macam senang je beran4k, dah la semua cantik-cantik.. ” – Ramona Zamzam

” Segak-segak pulak tu anak-anak depa. Makin beranak makin cantik anaknya pun. Semua copy Wawa dan Aeril.. “

” Tambah je sis.. anak ni rezeki.. bila tua tak tahu yang mana mampu jaga. anak-anak pun semua comel-comel.. “

” Wahh comel-comel semua budak ni. Satu lagi baby boy nanti cukup lah dua pasang. Boleh Attar ada g4ng main bola hehe.. “

” Tambah Tambah Lagi sorang boss. Cukup dua pasang, 2 perempuan 2 lelaki. Bagi attar kawan laki seorang lgi . Bru aci.. “

” Mcm tgk ariel dengan wawa ja 2 orang tu. Besar nanti mesti lagi cantik lagi handsome dari mak pak ni.. “

” Semua comel2. tambah pun takpa wawa. Aihh cute 0verload semuanya. Masing-masing mata bulat-bulat cantik-cantik je semua.. “

” Eii si kakak tu wawa junior sangat. Rambut haylaa cantiknya. Makin besar makin cantik Hayla sekarang.. “

” Tambahhh.. Semuaaa comeyy comeyyy aihh. kembar lah lepasni, boleh cukupkan 5 orang anak, baru meriah.. “

Ramai nampaknya yang menyokong sekiranya Wawa ingin menambah lagi anak. Baik Attar, Hayla mahupun Soffya, ke semuanya comel belaka. Apa pun, semoga Wawa sekeluarga sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan ke semua anak-anaknya akan menjadi anak yang soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..