” Ahh kiut, pandai buat cheeky smile. Adorable Aryssa.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Amyra Rosli, Ayra Aryssa Bersama Ibu Saudaranya, Nelly Rosli. Wahhh Aryssa Dah Faham Apa Orang Cakap Lah. Pandai Senyum Bila Disuruh Senyum, Comel Sungguh !!

Anak kedua Amyra Rosli, Ayra Aryssa sudahpun berusia 8 bulan. Sebagaimana abangnya Anaqi, Aryssa juga mempunyai akaun sosial Instagramnya sendiri di bawah nama Ayra Aryssa. Banyak perkongsian video dan gambar si kecil ini dipamerkan di sini untuk tatatap peminat.

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram Aryssa terkini, ada dikongsikan satu video yang memaparkan Aryssa bersama adik Amyra yang bernama Nelly. Gelagat Aryssa ini dirakam Nelly sendiri dan pada usianya sekarang, Aryssa sudah mula memahami apa yang didengarinya.

Nelly yang memanggil Aryssa dan bertanya bagaimana cara untuk senyum kepada kamera lantas dibalas Aryssa dengan senyuman yang manis. Alahai Aryssa tidak pernah tidak comel, senyum sampai jadi sepet matanya. Sempat lagi Aryssa bergurau dengan menep0k muka Nelly.

Senyuman dan wajah Aryssa ini semakin hari semakin jelas terlihat wajah Amyra yang diwarisinya. Mommynya cantik, Aryssa pun ikut sama comel. Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi memang c0py paste Amyra terus puteri kecil ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aryssa yang membuat senyum manja itu menarik perhatian peminat. Lagi membuatkan peminat ger4m melihat telatah Aryssa ini. Antara komen-komen mereka :

” Alahai melting tengok dia smile. Smart girl.. “

” Ahh kiut, pandai buat cheeky smile. Adorable Aryssa.. “

” Baik baby girl… ckp yg baik2 je… “

” Comelnyeeee diaa senyum. Cheeky lah Aryssa.. “

” Masha Allah, Budak bijak ni. Alohhhhh comelnya budak tecik ni.. “

” Bijaknya semoga ayra aryssa jd anak yg soleheh &hormat menghormati mommy &dady.. “

” Ala comeynya, pandai sangat dia faham apa orang cakap dah.. “

Alahai Aryssa memang jadi penghibur hati kepada seluruh keluarga betul. Sesiapa sahaja yang melihat senyuman Aryssa ini pastinya ikut tersenyum. Gelagat anak kecil memang comel semuanya dipandang mata. Apa pun, semoga Aryssa membesar dengan sihat dan menjadi puteri solehah buat mommy dan daddy. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayra Aryssa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..