” Ad0i keras perut dengar, auta sungguh Fikry oii.. ” – Netizen

Video Fikry Ibrahim Bercerita Tentang Rutin Harian Di Sebelah Ibunya, Bibi Zaleha Buat Peminat Terhibur. Dari Awal Sampai Akhir Ibunya Tahan Gelak. Fikry Punya Boh0ng Sampai Satu Kampung Yer, Haha !!

Sekitar pada bulan Mac yang lepas, pelakon berwajah hitam manis, Fikry Ibrahim memaklumkan ibu kesayangannya, Bibi Zaleha diser4ng angin ahm4r dan terp4ksa pulang ke kampung untuk menjaga ibunya itu.

Tindakan Fikry itu mendapat pujian daripada peminat dan ramai yang turut mendoakan kesihatan ibunya kembali pulih seperti biasa. Meninjau entry terbaru Fikry, satu video di muatnaik yang memaparkan Fikry bersama ibunya itu.

Puan Bibi Zaleha nampak sudah kembali ceria dan sihat. Fikry juga nampak gembira berada di samping ‘syurga’ nya itu. Bercerita tentang rutin hariannya sepanjang berada di rumah, penceritaan Fikry nyata membuatkan ibunya terpaksa menahan ketawa.

Bermula dari melihat ibunya tidur dahulu pada malam hari sehinggalah aktiviti jam 3 pagi, cerita Fikry mencuit hati. Amb0i, sempat lagi menjahit dan memasak untuk seluruh orang kampung ye Fikry. Boh0ng Fikry ni buat peminat gelak sakan betul.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fikry ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Rata-ratanya terhibur dan antara komen-komen mereka :

” Betui ka apa anak mak tu cakap haha. Mak duk asyik gelak ja, ad0i keraih perut dengar Fikry boh0ng. Auta sungguh Fikry ooi.. “

” Hahaha koi 3 pagi tidoq, pastu tahajud, pastu gunting2 baju, pastu tidoq sat sebelum tunggu subuh. Fuhhh function ter0ks antara jam 3 pagi sampai nak subuh tu walaupun waktu singkat haha.. “

” Mak tahan gelak tu Cikgu haha. Kemas 1 kawasan kampung, masak untuk 1 kampung. Sempat jahit kain-kain buruk sebelum Subuh. Aktiviti hari-hari eh, pasti memberi inspirasi pada semua.. “

” Dia punya boh0ng sampai satu kampung haha. Nak cir1t aku dengar Fikry weh haha. Loqlaq juga rupanya Bobby B.S Bachan ni.. “

” Mak dia comel, keras je dekat situ tak mau cakap. Malu-malu kucing hehe. Sporting sangat melayan anaknya moh0ng.. “

” Awat mak lagu tu mak, baru mula dah bederai haha. Mak cikgu tak boleh tahan gelak. Mak pun tau hang b0ngak noh, pandai mak berlakon hehe.. “

” Nampak sangat boh0ng, ni bukan sikit sikit punya boh0ng ni bro. Kaw kaw bantai sekampung, jen0h orang tua kita sebelah nak tahan gelak. Jem la hang.. “

Comel sahaja Fikry dan ibunya membuat isyarat 2 jari ke arah mata tu. Bahagia si bonda ada anak yang suka menceriakan seperti Fikry. Apa pun, semoga ibu Fikry terus dikurniakan kesihatan yang baik dan Fikry terus success dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fikry IbrahimĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..