” 1st time Hairul lulus masak.. Selalu ke laut. Ni siap resepi baru donut ‘ayam’ lagi hahaha.. “

Gelag4t Hairul Azreen Dan Yusuf Iskandar Buat Donut Yang Menghiburkan. Part Donut Macam Peha Ayam Tu Kelakar Sungguh !!

Hanis Zalikha dan Hairul Azreen salah satu pasangan selebriti yang popular di kalangan peminat. Keluarga kecil ini yang diserikan dengan dua orang cahayamata comel bernama Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah menambahkan lagi kepopulariti mereka.

Yusuf dan Alisa, dua anak kecil yang memiliki wajah comel dan menjadi kegil4an ramai. Yusuf yang semakin hari semakin bijak dan petah bercakap dalam slang Inggerisnya pasti buat sesiapa sahaja jat0h hati. Penuh sifat penyayang dan pr0tective terhadap adiknya Alisa.

Manakala Alisa pula si comel yang memiliki mata yang bulat dan alis mata yang hitam semakin hari semakin linc4h seperti abangnya Yusuf. Ada sahaja aksi lucu mereka sekeluarga yang dikongsikan untuk tontonan peminat. Meriah dan penuh dengan keceriaan, keluarga contoh yang menyenangkan hati ramai.

Menerusi akaun Instagram, Hanis Zalikha telah berkongsikan satu video beliau bersama Hairul Azreen dan Yusuf Iskandar membuat donut bersama-sama. Gelag4t lucu mereka menguli doh yang kurang bahan itu jadi perhatian apatah lagi aks1 Hairul dan Yusuf yang sangat comel membuat donut rekaan mereka. Enjoy betul di dapur.

J0m tont0n vide0 di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat telatah Yusuf dan Hairul itu. Antara k0men-k0men netizen :

” Macam peneram adaaa kemudiaan nampak macam cak0i pun yaa hihihi.. “

” Macam super ring.. “

” Donut ke c0q keria?.. “

” Comel tangan yang k0rek-k0rek nak keluarkan doh tu.. “

” Comelnyaa donut bertukar jadi ayam pulak.. Kelakar Hairul haha .. “

” Rajinnya yusuf. Alisa pun nak tolong jugak.. “

” Seronok betul satu family buat aktiviti macam ni.. Berfaedah.. “

” 1st time Hairul lulus masak.. Selalu ke laut. Ni siap resepi baru donut ‘ayam’ lagi hahaha.. ” 

Memang lucu la tengok donut Hairul yang macam bentuk ayam tu. Dalam bant4i hent4m kr0m0 pun boleh tahan resepi Hairul. Bunyi cruncy gitu yummy yummy. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga keluarga bahagia ini sentiasa gembira dan dilind0ngi Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..