” Yeah betul saya teka, congratulations Ayda.. ” – Netizen

Video Majlis Baby Gender Reveal Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Buat Peminat Teruja. Wah Ramai Yang S1lap Teka Ni. Tahniah Ayda !!

Melangsungkan pernikahan pada 1 Januari yang lalu, pasangan Ayda Jebat dan Nabil Mahir kini menghitung hari untuk menimang cahayamata sulung mereka. Seperti pasangan lain, Ayda dan Nabil juga teruja untuk bergelar ibu dan bapa.

Meninjau entry terbaru di Instagram Ayda Jebat, telah dikongsikan sedikit sedutan video yang memaparkan suasana ketika majlis baby gender reveal bakal bayi mereka ini. Hanya bersama keluarga di rumah, majlis tetap berjalan dengan meriah.

Pelbagai juadah bertemakan warna biru dan merah jambu disediakan untuk majlis istimewa Ayda ini. Dengan dekorasi belon berwarna biru dan merah jambu, gambar scan bayi juga diletakkan di atas meja dengan pertanyaan tertulis ‘ he or she what will baby be? ‘. 

Turut ditonton secara live oleh rakan-rakan terdekat, pengacara terkenal Paknil juga turut sama bersama-sama meraikan majlis ini. Tidak seperti biasa, bukan belon yang dipec4hkan untuk menunjukkan jantina bayi, majlis Ayda berbeza dengan menggunakan asap berwarna pink. Memang lain dari yang lain lah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Ayda ini telah mendapat perbagai respon daripada peminat. Ramai yang mengucapkan tahniah dan antara komen-komen mereka :

” Yeahhhh girl. I knew it coz ur tummy nampak so round cings Tiber haha Shinebright can’t wait baby girl.. “

” Yeay girl, Cant wait for little princess to come out. Mesti comel macam mommynya ni. Congratulations guys.. “

” Waa tahniah, Alhamdulillah. Team Ayda yeah girl. Take care ayda ughh can’t wait for baby. Tengok perut pun dah agak girl.. “

” Meriahnya, ramai yang kena tepung ni haha. Finally team mommy lah baby. Its girl, pandai jugak kita teka hehe.. “

” Yeah saya teka betul, tak sabar nak tengok wuvv junior. moga cukup sifat sihat walafiat dan putih gebu macam mak ayah dia. welcome to the world baby girl.. “

” Yes betul girl aku teka. Cutenya lah Ayda ni, makin lama makin cute. Haha lawak la tengok anak buah melal4k sebab bukan boy.. “

” Yeay betul i guess, girl. tu pasal Ayda berseri-seri sampai sekarang. Semoga dipermudahkan segala urusan semasa bersalin nanti. Take care Ayda.. “

Ada yang happy dan ada juga yang frvst sebab tersal4h teka. Apa pun, baby gender reveal Ayda memang menarik dan penuh dengan gelak tawa. Semoga Ayda dipermudahkan segala urusan untuk bersalin nanti dan berjalan lancar.

Untuk melihat video penuh sila klik di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat, Nabil Mahir, Youtube Channel Wuvv Show

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..