Connect with us

Artis / Selebriti

” Yang nak sambung ‘lebaran’ tu mesti expect nak completekan satu lagu kan, haha.. ” – Netizen

Video Nyanyian Koir Dato’ Seri Siti Nurhaliza Bersama Anggota-Anggota Polis Menyanyikan Lagu Raya Raih Perhatian Warganet. Wah Terbaik Lah Semuanya, Untung Lah Dapat Beraya Dengan Penyanyi Nombor 1 !!

Meninjau di akaun Instagram penyanyi terkenal, Dato’ Seri Siti Nurhaliza telah berkongsi beberapa gambar dan video sekitar menyambut hari raya bersama keluarga tersayang beberapa hari lalu di akaun Instagram miliknya.

Sebuah video yang menarik perhatian ramai adalah Dato’ Seri Siti menyanyikan lagu raya bersama anggota-anggota polis. Tulis Dato’ Seri Siti, nyanyian koir itu tanpa latihan dan Dato’ Seri Siti mengucapkan terima kasih kepada semua anggota polis tersebut yang sudi datang beraya di rumahnya.

Kedengaran, Dato’ Seri Siti menyanyikan lagunya sendiri, Sesuci Lebaran dan diiringi dengan nyanyian oleh semua anggota. Di akhir video, kesemua mereka telah memberikan kata ucapan selamat hari raya.

Sehingga kini, video tersebut telah menerima ratusan komen dan puluhan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Wah meriahnya, untung lah abang-abang polis ini dapat beraya di rumah penyanyi kesukaan ramai.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian video ini dan pelbagai respon diberikan warganet. Antara komen-komen menarik adalah :

” Yang nak sambung ‘lebaran’ tu mesti expect nak completekan satu lagu kan, haha.. Comel tengok tau.. “

” Untungnya dpt jemputan Raya di rumah Dato Siti.. Hahaha part sesuci je diorang tau yer, cute je dengar suara smua.. “

” Apa perasaan anggota tu ye, hehe. Terasa buat konsert pula, bergegar tangan. Selamat hari raya tokti sekeluarga.. “

” Keras betul Sesuci tu.. Haha.. Anyway, selamat hari raya Tokti and family serta Squad.. Bestnya dapat beraya di rumah Tokti.. “

” Bwk team pergi konsert Tokti.. Mesti meletop dan meriah niii hehe.. Selamat raya Tokti, comel tengok Aafiyah.. “

” Woww Datuk K nyanyi juga lah, hehe comel2.. Prghhh… Tuan Zul kat Ampang pulak eh.. Hebat lah.. “

” Dia punya sesuci tu bunyi memang sed1h betul dengar, hahahaa.. Mesti tak sangka kan nak kena berkoir dengan Dato Siti.. “

Meski pun tanpa latihan ianya berjaya dinyanyikan dengan baik oleh semua anggota polis. Apa-apa pun, selamat hari raya buat Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Semoga lebaran kali ini membawa sejuta kenangan manis buat Dato’ Seri Siti sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT