” Yang belakang tu betul-betul handsome, yang girl muka macam artis Korea.. ” – Netizen

Fatin Afeefa Kongsi Gambar Bersama Anak-Anak, Ramai Puji Wajah Comel Adam Aisy Arrian Dan Ivy Herra Sophia Persis Artis Korea. Anak Perempuan Tu Macam Muka IU, Memang Sebijik Lah !!

Siapa tidak kenal dengan Fatin Afeefa yang mula menceburi bidang seni sejak dari usia kanak-kanak lagi. Walaupun masih muda, Fatin sudah mempunyai dua orang cahaya mata yang diberi nama Adam Aisy Arrian Dan Ivy Herra Sophia.

Fatin mendirikan rumahtangga pada usia yang muda namun usia perkahwinannya tidak berkekalan lama. Meninjau ke akaun Instagram, Fatin ada berkongsi gambar terbaru bersama dua orang cahaya matanya itu. Kedua-duanya membesar dengan begitu cantik dan handsome.

Ramai menyatakan wajah anak perempuan Fatin sangat seiras dengan seorang artis Korea bernama IU. Manakala anak lelaki Fatin juga turut mencur1 perhatian ramai netizen. Ramai memuji wajah handsome Arrian. Wah, dah besar nanti mesti ramai peminat.

Selain itu, penampilan Fatin yang memakai tudung turut meraih perhatian ramai. Fatin nampak begitu manis sekali mengenakan hijab. Apa-apa pun, gambar tiga anak beran4k ini nampak seperti seorang kakak bersama adik-adik jer.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang memuji wajah comel anak-anak Fatin yang nampak persis anak Korea. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Hensem nye anak bujang anak dar4 pon lawo.. Adik lelaki tu kalau dh besar muka mcm korea + hensem.. Cantiknya bila pakai tudung.. “

” Yang girl muka mcm artis Korea IU tu la So shantikkk.. macam kakak dan adik.. Fuhh yg kt blkg tu btol cem boy la.. “

” Ur daughter looks like IU.. Manisnya baby┬ásmga terbuka pintu suatu hari nnti.. Salam ramadhan Fa, arrian & Ivy.. “

” Handsome belakang tu.. Anak┬▓ dah besar. Mak maintain lawa. Apa rahsia ? cantik sangat bila bertudung.. baby girl tu macam mama dia kecik2 la n boy tu comel sgt manis.. “

” So hensem you son.. suka tgokkkk.. anak yg lelaki mcm pelakon korea.. Adik tu muka mcm IU.. cute jer.. “

” Cantiknyaaa mummy & anak2.. Baby girl mirip sgt dengan IU.. Aww, such a beautiful fam.. Wow so beautiful and cute as always.. “

” Awwwwww anak2nya akan membesar cantik n handsome itu pasti kalau maknya udah cantik beyond words .. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Anak-anak Fatin mewarisi kecantikan Fatin dan juga kulit mereka yang putih melepak diwarisi daripada si bapa. Semoga Fatin Afeefa sentiasa bahagia bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fatin Afeefa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..