” Ya Allah, tak boleh tengok terus part last tu nak nangis ter0k.. “

Chacha Maembong Kongsi Video ‘ Thr0wback’ Sempena Hari Lahir Emma Maembong Undang Rasa Sebak Netizen. Part Gad0h Masa Kej0t Emma Bangun Tidur Paling Dahsy4t. Inilah Dikatakan Sibling Goal !!

Chacha Maembong atau nama sebenarnya Siti Aisyah binti Ismail merupakan seorang pelakon wanita Malaysia. Beliau juga merupakan adik kepada pelakon terkenal Emma Maembong. Bapanya pula iaitu Ismail Embong atau “Maembong” adalah seorang pelukis tersohor negara.

Ramai sebenarnya tidak mengetahui bahawa Chacha terlebih dahulu terj0n ke dunia hiburan berbanding kakaknya. Jika ada yang masih ingat, beliau pernah berlakon di samping Eina Azman dan Afiq Muiz dalam drama Mimpi Cinderella suatu ketika dahulu.

Bakat Chacha dalam bidang lakonan tidak boleh dinaf1kan kerana beliau sememangnya berbakat dan banyak membintangi drama-drama di stesen televisyen tempatan. Hubungan rapatnya bersama Emma turut menjadi perhatian peminat yang sukakan keakraban mereka yang bagaikan sepasangan kembar.

Menerusi akaun Instagram, Chacha berkongsi video ‘thr0wback’ beliau bersama kakaknya, Emma Maembong sempena hari lahir Emma pada hari ini. Video tersebut merupakan video 5 atau 6 tahun yang lepas menunjukkan hubungan mereka berdua yang begitu rapat dan mesra sekali.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen berasa sebak menonton video ini. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah tak boleh tengok terus part last tu nak nang1s ter0k.. “

” Alahai sweetnya…. mata masuk habuk la plak tgk… “

” Mata kakja masuk habuk la dik.. “

” Part kawin tu mata terus masuk habuk.. “

” Sebak aku wehhhh.. “

” Comey sgt.. “

” Hahahahha dlu selalu tgok video ni comel jer.. “

” Terharu tengok hubungan adk bradik ni.. “

Daripada video ini dapat dilihat betapa akrab hubungan adik-beradik antara Chacha dan Emma. Pastinya apabila salah seorang sudah mendirikan rumah tangga serba sedikit akan terasa perbezaannya. Semoga suatu hari nanti Chacha akan bertemu jodoh yang sesuai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Chacha Maembong by Berita Kopak 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..