Connect with us

Artis / Selebriti

” Woww dua beranak ni stylo dan handsome lah.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Sharnaaz Ahmad Bersama Anaknya, Jebat Jayden Raih Perhatian Ramai. Amboi Bergaya Betul Dua Beran4k Ni Posing, Stylo Sangat. Makin Handsome Lah Jebat Dengan Rambut Baru !!

Bagi yang mengikuti pelakon Sharnaaz Ahmad pasti mengetahui Sharnaaz sering berkongsi gambar mahupun video bersama anaknya, Jebat Jayden. Kalau dilihat Jebat, gelagatnya dan gaya bercakap seperti Sharnaaz.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Sharnaaz telah memuatnaik beberapa gambar bersama Jebat. Dalam video itu, kelihatan dua beran4k ini sedondon memakai baju berwarna hitam dan kasut Sharnaaz serta Jebat juga sama.

Malah dalam gambar tersebut, seakan Sharnaaz sedang mengusap rambut Jebat dan menerusi gambar lain memaparkan Jebat telah menc1um Sharnaaz. Selain di posting, di IG Story juga Sharnaaz berkongsi satu gambar posing bersama Jebat.

Perkongsian video itu telah menarik perhatian warganet. Ada yang menyatakan Jebat semakin kacak dan gayanya juga saling tidak tumpah seperti Sharnaaz. Sehingga kini, gambar-gambar terbaru Sharnaaz bersama Jebat telah menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian gambar di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang menyukai penampilan Jebat dan Sharnaaz serta memuji dua beranak ini kelihatan kacak. Antara komen-komen menarik adalah :

” Woww dua beranak ni stylo dan handsome lah.. Suka betul tengok Sharnaaz layan anaknya, moga Jebat jadi anak yang soleh.. “

” Aduh hero malaya 2 ketul ni buat ibu² cair lah.. Nampak sgt father figure Sharnaaz ni, ayah yg sgt penyayang.. “

” Jebat Jayden makin ensem & comel haircut macam ni.. Baba pun nampak hot lah, hehehe gaya ni ramai perempuan di luar sana cair.. “

” Mamu Jebat sumpah handsome nyaaa.. Baba mengasuh Jebat ye sekarang, mummy tak ada pergi bercuti.. “

” Fuhyoooooo anak hantu hahaha besar dah Jebat.. Nanti mesti sama kacak macam baba kan sayang.. “

” Anak baba sangat lah Jebat , kasut pun nak sama.. Dari bawah sampai atas sedondon dua beranak ni.. “

” Halah halah handsome betul lah baba dan Jebat.. Nak pergi mana handsome2 ni.. Jebat teman baba jalan2 ke tu.. “

Alahai semakin kacak Jebat sekarang sejak-sejak lepas pot0ng rambut. Dah besar Jebat, tahun ini Jebat bakal memasuki usia 5 tahun. Apa-apa pun semoga Jebat terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat baba serta mummy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sharnaazahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT