” Wow Angah, gambar ni memang rare la.. ” – Netizen

Angah Raja Lawak Kongsi Gambar Semasa Beliau Masih Kecil Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Halah, Halah, Comel !!

Detik indah akan berlalu sekiranya tidak dirakam melalui foto atau video sebagai tanda kenang-kenangan sekaligus memahat memori untuk dikongsikan bersama keluarga dan generasi akan datang. Usah biarkan kenangan indah berlalu begitu sahaja. Abadikan setiap momen indah dalam bentuk album dan buku bergambar.

Menjadi amalan kebiasaan, setiap kenangan bersama keluarga, kelahiran bayi, bercuti bersama rakan, saat bergraduasi, berkahwin dan semasa menyambut perayaan merupakan antara momen indah yang sering dirakamkan dalam sekeping foto.

Sangat beruntungnya bagi sesiapa yang masih memiliki gambar lama. Gambar tersebutlah yang akan membuatkan kita mengimbau kembali memori-memori yang dilalui dari zaman kanak-kanak sehinggalah dewasa. Seronok kan bila dapat melihat gambar gambar-gambar lama ini kan !!

Menerusi laman Instagram milik Angah Lawaking, sebuah posting bergambar telah dimuatnaik. Posting tersebut menunjukkan gambar Angah dan dua orang lagi kanak-kanak yang tidak dijelaskan siapa dalam gambar tersebut selain dirinya yang sedang duduk di atas kerusi.

Ini perkongsian daripada Amir :

Melihat kepada perkongsian tersebut, rata-rata memuji kecomelan Angah ketika kecil. Lihat komen-komen di bawah ini.

” Slmt pg Angah. Memang terserlah kecomelan Angah. Muka pun nampak mcm budak yang las4k.. “

” Selamat Pagi, wahhhhhh, Angah Gambo ni mmg rare.. “

” Mmg semuanya comel² belaka, angah mesti yang bulat duduk sorang tu kan.. “

” Abg angah lawaking, memang comel dari azali, Dah besar kacak pulak orgnya.. “

Wah, seronoklah Angah sebab masih ada gambar-gambar lama. Kalau waktu kecil semuanya comel-comel. Berbagai gaya kanak-kanak yang mencuit hati. Gambar semuanya kebanyakannya candid sahaja. Betul tak? . Okaylah buat Angah Raja Lawak semoga terus maju jaya dan succes dalam perniagaan. InshaAllah..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Angah Lawaking

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..