” Comel slang Ecah, tapi sound effect kat belakang ri0h. Hehe.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Bercerita Mengenai Gaya Rambutnya Namun Suara Rozita Che Wan Tarik Perhatian Ramai. Ri0h Sekampung Bunyinya !!

Aaisyah Dhia Rana merupakan permata hati buat pasangan selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Pada tahun ini genap usia Aaisyah mencecah 6 tahun. Aaisyah antara anak selebriti yang sering menjadi perhatian di media – media sosial.

Seperti ibunya, Aaisyah gemar bergaya terutamanya merias dirinya. Beliau gemar bermain dengan alat solekan berbanding permainan kanak-kanak. Jika menonton video-video yang dikongsikan di akaun Instagram, Aaisyah selalunya gemar berkongsi videonya bersolek.

Menerusi akaun Instagram, satu video Aaisyah telah dimuatnaik di mana ianya memaparkan Aaisyah sedang didandan rambutnya oleh seseorang. Menurut Aaisyah, rambutnya itu akan didandan seperti Elsa iaitu watak dalam animasi Frozen.

Namun lain pula yang menarik perhatian di dalam video tersebut. Suara ibunya, Che Ta menjadi latar belakang video yang meri0hkan suasana. Apa yang dibe belkan tu Che Ta ya ? Apa pun slang Aaisyah ketika bercakap dalam bahasa Inggeris memang kerlas sangat !!

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Morning semua.. 😘

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Rata-rata netizen memberi komen mengenai suara mommy yang kedengaran ri0h di belakang. Antara komen-komen mereka :

” Wahh comel echa slang2 ‘its braid, elsa braid’ suara mummy pula kedengaran p0t pet p0t pet.. “

” Ecah dah jd muka mek saleh.. “

” Morninggg Aaisyah.. Comeyynya dia.. Cah nyanyi sikit peluang kdua.. “

” Masyaallah tabarakallah aaisyahdhiarana111 so beautiful so sweet.. “

” Xjemu tgk. aishah ni tau…. cantik .. S0und effek kat belakng riuh hehe.. “

” Sweet je aisyah ni, cakap pon lem4h lembut jee .. “

” Mkin mnyerlah muka minah salleh.. Dulu kecik2 muka arab.. “

” Angle hair.. spegetti.. s0und effect kat blakang meriah 24 jam umah che ta.. “

Comel jer slang Aaisyah ni. Ada macam bunyi slang mat saleh sedikit. Sejak akhir-akhir ini Aaisyah dilihat gemar merekod videonya sendiri dan dikongsikan di akaun Instagram. Semoga Aaisyah membesar menjadi anak yang baik dan sopan. InsyaAllah..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana, Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..