Connect with us

Artis / Selebriti

” Woi senak perut gelak. Sejak bila ada projek hap hap ni haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Shashic Iewan Casting Untuk Projek Kahar Buat Warganet Terhibur. Struggle Betul Shashic Nak Sebut Dialog Aku Kahar Tu. Tiba-Tiba Amir Ahnaf Muncul Pula Depan Mata. Alamak Kahar Ori Lah, Cuak Shashic !!

Nama Shashic Iewan antara pelawak muka baru yang mula dikenali setelah menyertai beberapa pertandingan lawak negara antaranya pertandingan Maharaja Lawak Mega 2021. Kekurangan Shashic menjadi kelebihan kepadanya dan dia dikenali kerana gagap apabila bercakap.

Menerusi akaun Instagram Shashic, telah dikongsikan satu video terbaru Shashic yang memaparkan Shashic merakam dirinya sendiri. Shashic mengatakan dia hendak casting projek Kahar dan dia akan melakonkan babak yang dilakonkan oleh Kahar dalam siri Projek High Council.

Klik gambar untuk info..

Shashic cuba menyebut ayat trademark Kahar iaitu ‘ Aku Kahar ‘. Tengah Shashic tergagap-gagap hendak menyebut ayat itu tiba-tiba sahaja Amir Ahnaf muncul untuk membasuh tangan di sinki hadapan Shashic berdiri. Terus keluar dialog ‘Aku Kahar’ apabila Kahar original ada di depan mata.

Amir pun dengan muka selamba mengucapkan sorry kepada Shashic dan berlalu pergi. Elok member hendak berlatih dialog, ‘potong’ mood betul. Komen warganet, kalau hendak menunggu Shashic berdialog, alamatnya 10 episod pun belum sudah scene Shashic.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@shavshic

Kalau tak dapat memang dia punca😡@Amir Ahnaf #projekhighcouncil #akuprojekkahar

♬ Funny Music – Background Music for Video Edits

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah pun meraih lebih 4000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Sejak bila ada projek hap hap ni haha.. Manifesto elok² 5 minit, jadi 5 hari shashic oii.. Betul-betul Kahar kat sebelah haha.. ”

” Dalam banyak-banyak casting, aku suka yang ni haha. Kahar macam tahan gelak je tu.. Lawak la Shashic ni.. ”

” Takut 1 episod 2 jam je haha.. Macam tu je Kahar pergi tanpa rasa bersalah.. Crack la tiba-tiba ada Amir.. ”

” Haha sekali Kahar datang laa.. ini kalau ko jadi Kahar, mau durasi filem 3 jam untuk part 1.. Hah sorry perut tak tahan gelak haha.. ”

” Lagi kuat hap hal shic bila kahar keluar haha.. Banggg… Keluar je kat fyp aku, tgk ko nk wat projek kahar.. Aku dh gelakkk dl daaaa.. ”

” wooii senakk perutt gelakk.. adui shashic dengan akak ternganga nak tunggu cakap… ade pulak kaharnya haha.. ”

” Spoil lah Amir, member tahan gelak ke tu haha.. Kalau dye jd kahar budak budak x takut auto jd lawak nanti haha.. ”

Klik gambar untuk info..

Bayangkan Shashic menjadi Kahar, bukan jadi gangster kapla sekolah tetapi jadi pak lawak sekolah rasanya. Tak apa Shashic, teruskan membuat casting sampai lancar sebutannya, jangan berputus asa Apa-apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca juga turut terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Shashic Iewan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT