“ Why so cute one. Wah, betul-betul ikut SOP.. ” – Netizen

Vince Chong Muat Naik Gambar Anaknya, Eva Menjaga Penjarakan Sosial Dalam Lift Raih Perhatian Peminat. Amboi Ser1us Sangat Tu Berdiri Tegak, Tak Pandang Kiri Kanan Dah. Ini Baru Betul-Betul Ikut SOP, Terbaik Lah Eva !!

Vince Chong merupakan seorang selebriti Malaysia yang pernah muncul dalam Akademi Fantasia musim pertama dan kembali menghiasi kaca televisyen rumah menemui penonton dalam program hiburan realiti TV, The Masked Singer Malaysia musim pertama. Vince merupakan seorang penyanyi yang berbakat dan dirinya sentiasa dilihat berkongsi perkembangannya di laman sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Vince, satu perkongsian gambar yang memaparkan gelag4t anaknya, Eva yang berdiri tegak di dalam lif menghadap dinding kelihatan lucu di mata peminat. Nampaknya Eva kelihatan begitu ser1us menjaga penjarakan sosialnya dengan berdiri di kawasan zon kuning yang ditetapkan di kawasan lif tersebut.

Apa yang menarik, gelag4t Eva juga membuatkan ayahnya, Vince turut terhibur melihat sikapnya yang begitu ser1us menjaga Standard Operating Procedure (SOP). Malah, Vince juga nampaknya mencur1-cur1 mengambil gambar gelag4t anaknya yang kelihatan begitu fokus berdiri di dalam lif itu. Alahai Eva, comel betul gelagat awak.

Penj4rakan sosial sangat perlu dipatuhi oleh setiap manusia semasa negara dilanda wab4k C0v1d 19. Ramai yang memuji sikap Eva yang prihatin dengan penjarakan sosial meskipun dirinya masih seorang kanak-kanak. Pastinya Vince berasa bangga anaknya begitu aware dan pandai menjaga social distancing walaupun tindakan Eva itu kelihatan menghiburkan.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Posting Vince mendapat banyak tanda likes dan ramai yang memuji Eva seorang anak patuh kepada arahan. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Eva : i am facing this wall.. why have my life been so dull and plain.. ding elavator door opens.. walks out normally and just had this short drama in her mind.. ”

“ Awww.. So cute.. Mcm bapanya.. Good job.. That’s how we do it.. Eva.. adeiii haha.. Cuteee.. Good girl.. why so seri0usss haha.. stay safe everywhere.. good.. ”

“ So cute.. Woaah.. betul2 ikut SOP.. good job Eva.. Omaigod.. This is SO cute.. She is so cute.. Adorable.. why so cute oneeeee.. ”

“ I love.. Good Job Eva and Thank You.. Bahahahaha.. bro.. Good one, Eva.. Kiuttttttttt.. Eva sangat cute.. good for her.. Hahaha can be friend with my 3 years old daughter.. Also the same like this.. ”

“ Like kena pun1sh.. So cute.. hmm.. so chomel.. Macam kana timeout.. Same la dgn anak.. very.. Ahahahhahaha cumil juga tu.. ”

Vince juga sentiasa berkongsi perkembangan anak-anaknya di akaun peribadi Instagramnya. Pelbagai rag4m dan reaks1 comel anak-anaknya dirakam dan dikongsikan bersama buat tatapan peminat. Malah, Vince sememangnya kelihatan seorang ayah yang penyayang terhadap anak-anaknya.

Alahai, comel betul tengok si cilik manja ini jaga social distancing. Pastinya penjarakan sosial perlulah dipraktikkan oleh semua golongan dan lapisan umur sebagai langkah pencegahan dalam mengh1ndari wab4k ini. Semoga Vince sentiasa sihat dan berjaya dalam apa jua dilakukan serta Eva membesar menjadi anak yang pintar dan kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG vincetogram

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..