” Warna tag dekat kaki baby tu maksudnya baby, jeng jeng jeng.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Kaki Baby Adhwardell Junior, Tag Kaki Anak Ardell Aryana Jadi Perhatian. Wah Hint Yang Jelas Ni, Mesti Comel Gebu !!

Pasangan Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana cukup terkenal di kalangan peminat. Bermula dari bersahabat baik, jodoh akhirnya menyatukan mereka sebagai pasangan suami isteri yang sah. Jumaat lalu, peminat diberikan khabar gembira tentang kelahiran anak sulung mereka.

Adhwa yang menceritakan tentang proses bersalin Ardell yang mana terp4ksa menanggung kesak1tan sehingga 16 jam lamanya akhirnya Ardell selamat melahirkan amanah Allah ini. Tidak dimaklumkan samada ianya lelaki ataupun perempuan, Adhwa hanya berkongsikan gambar ketika dia diberi peluang untuk memot0ng tali pusat anaknya itu.

Sejak Ardell hamil, mereka telahpun mewujudkan satu akaun Instagram khas buat bayi mereka ini dengan nama babyadhwardell. Di sini dikongsikan perkembangan bayi dalam kandungan Ardell ketika itu. Peminat yang tertanya-tanya tentang jantina bayi mereka ini akhirnya beroleh sedikit hint hasil perkongsian daripada akaun Instagram ini.

Menerusi akaun Instagram Babyadhwardell, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan kaki bayi Adhwa dan Ardell yang baru beberapa hari dilahirkan. Melihat kepada gambar yang dikongsikan, jelas kelihatan tag nama hospital yang berwarna pink dan ini kebiasaannya membawa maksud baby perempuan. Wah mesti comel ni !!

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” It’s a girl tahniah putih gebu mcm umi dn ayahnya.. “

” Cute lh kaki nye ye, bby boy kh bby girl ni.. “

” Baby girl sbb tag kaki pink.. “

” Ehhh nampak kaki pun comel je. tak sabar nak tengok muka ikut umie ke abie.. “

” Girl ni sbb tag pink.. “

” Tag pink kaler..  Nampak mcm Gegirl.. “

” Alolo.. stokin pon comey.. tuam empunya mesti double comey.. “

” Subhanallah… Tak sabar nk tengok wajah si kecil.. “

” Kaki pun dah comell.. muka pasti bganda-ganda comelnya.. “

” Baby girl ye sbb tag wrna pink.. Putihhnya baby.. “

” Putihnya kaki baby. Warna tag dekat kaki baby tu maksudnya baby, jeng jeng jeng.. Yeaaaa.. tak sabar nak tengok wajah adhwardell junior ni.. “

Wah jelas betul tag pink di pergelangan kaki baby Ardell ni. Nampaknya Ardell ada g4ng masak-masak la lepas ni. Peminat pun sudah tak sabar untuk melihat wajah comel si kecik ni. Pastinya putih gebu seperti kedua ibu bapanya yang sememangnya putih melepak.  Apa pun, semoga Ardell dan baby cepat sihat dan dilindungi Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Babyadhwardell, IG Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..