” Wak, macam Johan Raja Lawak waktu kurus dulu.. ” – Netizen

Wak Doyok Kongsi Gambar Ketika Muda Remaja Buat Peminat Terkej0t. Aihh Betul-Betul Macam Johan Lah. Kembar Ke Wak !!

Sering muncul dengan kereta dan motosikal klasik, Wak Doyok sering menjadi tumpuan ramai. Jejaka bermisai dan berjanggut unik ini cukup popular dan menjadi idola ramai. Keunikan personalitinya ini membuatkan Wak Doyok menjadi ikon fesyen Malaysia.

Wak Doyok sangat aktif dalam bidang perniagaan. Lihat sahaja keluaran pakaian The Garment dan cerut WD C1gar, betapa hangat sambutan peminat terhadap produk keluaran Wak Doyok ini. Tidak itu sahaja, krim jambang keluarannya juga tinggi permintaannya di pasaran.

Masih belum berpunya, Wak Doyok antara jejaka idaman Malaya yang sering diintai gadis-gadis di luar sana. Tidak hanya rupa misai dan berjanggutnya jadi ikutan, fesyen Wak Doyok juga sentiasa up to date dan stylo. Namun di sebalik wajah bergaya ini, ramai tidak tahu rupa Wak Doyok pada masa dahulu.

Menerusi akaun Instagram, Wak Doyok telah berkongsikan sekeping gambarnya ketika muda remaja yang kelihatan sangat berlainan dengan rupanya sekarang. Nampak jauh sangat bezanya macam tengok orang lain pula. Perubahan yang menakjubkan sungguh !

Jom baca perkongsian di bawah :

Rupa Wak ketika ini menarik perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Wak, macam johan raja lawak waktu kurus dulu. Mat1-mat1 aku ingat dia.. “

” Eii berapa punya muda haa.. “

” Muka macam hafiz syahrin.. “

” Kembar jozlynnhanania ke wak.. “

” Kenapa muka lain wak tapi tetap hensem wak jarang la tak hensem.. “

” Aku sorang ja kot rasa wak ni iras johan zaman muda-muda dulu.. “

Sekilas pandang memang sama macam Johan masa muda dulu. Macam kembar pun ye. Kalau letak sebelah-sebelah mesti konfius mana Johan mana Wak ni. Haha.. Apa pun, Wak dulu tetap kacak dan Wak sekarang mach0 dan stylo. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Wak sentiasa gembira dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wak Doyok by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..