Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah nampak merah muka baby, mesti putih macam kak Ketepop juga ni.. ” – Netizen

Gambar Anak Kedua Fizo Omar, Wan Khaleeda Ketika Kali Pertama Berjumpa Adiknya Yang Baru Lahir. Alahai Kakak Ketepop Pun Pelik Tengok Ada Baby Kecil Ye. Comel Baby, Merah-Merah Pipi Dia !!

Semalam pasangan Fizo Omar dan Fazeera Nazri telah pun menimang seorang lagi cahayamata perempuan. Ini merupakan anak ketiga Fizo selain Wan Maryam dan Wan Khaleeda. Setakat artikel ini ditulis, belum ada sebarang perkhabaran tentang nama bayi tersebut daripada Fizo mahu pun Fazeera.

Meninjau akaun Instagram Wan Khaleeda, telah dimuatnaik sekeping gambar yang memaparkan pertemuan kali pertama antara Khaleeda dan adiknya ini. Untuk makluman, Khaleeda kini hampir memasuki 11 bulan usianya. Belum cukup umur setahun, sudah jadi kakak. Itu namanya rezeki.

Khaleeda masih terlalu kecil untuk memahami itu adalah adiknya, namun reaksi Khaleeda sangat comel ketika melihat adiknya. Fizo mendukung Khaleeda dan mengangkatnya supaya dapat melihat adik baby dengan lebih jelas. Wah boleh nampak sipi-sipi rupa puteri ketiga Fizo ini.

Akaun media sosial Khaleeda ini yang diselia oleh Fizo dan Fazeera banyak berkongsikan gambar-gambar Khaleeda yang comel-comel sebagai kenangan. Officially Khaleeda sudah pun bergelar kakak. Seronok lah nanti Khaleeda ada geng untuk bermain bersama-sama.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telah pun meraih hampir 500 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Wah nampak merah muka baby ni, mesti putih macam kak ketepop jugak ni. rambut pun hitam lurus elok je. dah boleh bayang cantik macam umi Fazeera ni.. ”

” Awak ni siapa… kenapa awak dekat sini? hahaha.. Nama adik Khaleeda ni Khalisha ke.. ”

Wah tentu baby secomel kakak Ketepop dan kak Maryam juga ini. Peminat Fizo khasnya pasti tertunggu-tunggu untuk melihat wajah dan nama yang diberikan untuk adik Khaleeda ini. Adakah mungkin huruf awalannya bermula dengan huruf K juga seperti Khaleeda atau berbeza, sama-sama kita nantikan.

Apa-apa pun, semoga Khaleeda dan adiknya ini membesar dengan sihat selalu, menjadi anak-anak yang solehah kepada kedua orang tua, membesar menjadi insan yang baik budi pekertinya dan berakhlak mulia serta insan yang berguna kepada semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Khaleeda, IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT