Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah, mewahnya doorgift. Bukan biasa-biasa.. ” – Netizen

Doorgift Untuk Para Tetamu Majlis Perkahwinan Diraja Brunei, Putera Mateen Dan Dayang Anisha Rosnah Raih Perhatian Ramai. Wow, Memang Bertuah Sungguh Tetamu. Mewah Betul Goodie Bag !!

Meninjau ke satu akaun Tiktok, perkongsian sebuah video yang memaparkan cenderahati buat tetamu yang hadir ke Majlis Persandingan Diraja Brunei iaitu Putera Mateen dan Dayang Anisha Rosnah telah meraih perhatian ramai orang.

Para tetamu yang hadir akan menerima sebatang pen berjenama Mont Blanc, chocolate Pachi dan beberapa barang lain lagi. Nampaknya bukan biasa-biasa cenderahati yang diberikan kepada tetamu. Harganya juga sudah sememangnya mahal.

Klik gambar untuk info..

Menurut pemilik akaun Tiktok ini, cenderahati ini diberikan untuk tetamu biasa sahaja dan bukanlah untuk golongan VIP. Kalau untuk tetamu biasa sudah semewah ini, agaknya untuk VIP semestinya bertambah mewah kan. Untung sangat buat tetamu.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 34 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Turut dikongsikan isi kandungan buku yang diberikan kepada tetamu atas permintaan netizen. Wah, semuanya sangat menarik.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@savepalestine271

Majlis persandingan diraja, Prince Mateen & Pg Anak Isteri Anisha ❤️ #bruneiroyalwedding #bruneiroyalwedding2024 #princemateen #princemateenofbruneiwedding #princemateennikah #bruneidarussalam #fypシ #fypシ゚viral

♬ original sound – Awangbsb90 – Awangbsb90

@savepalestine271

Replying to @User726271992647480102636 Boleh ☺️❤️

♬ original sound – Awangbsb90 – Awangbsb90

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Masyallah dapat pen Mont Blanc.. how about the one with groom and bride? Boleh review yg apa ddalam buku kuning atu ? Tuan / puan? “

” Bkn besye besye bgi pen mont blanc pen bhai.. Wah doorgift mewah nau.. Ini goode utk tetamu biasa2, dapat pen Mont Blanc,kalau tetamu VVIP dapat Rolex’ aku rasa laa.. “

” My cousin kerja utk stesen tv brunei dkt rumah dia semua collection kawin anak2 diraja dia ada. Best memang selalu akan banyak kena bagi.. “

” Bukan setakat montbanc pen ja.. coklat pon Patchi  mahal weh coklat Patchi.. Tgok pinggan2 je teringat vibes kawin ala2 royal British family.. “

” Perghh mont blanc, choc patchi fuhh.. how lucky you are.. Macam mana dapat ni.. Vibes nya kaya masa 90/80 han tapi ini dengang versi modern.. “

” Wah, beruntungnya.. Selamat berbahagia princee mateen dan istri.. semoga bahagia selalu.. dpt souvenir pun jd laaaaaa.. “

” Goodie bag dia mantap.. aa choc parchi sedpnya.. mewahnya doorgift..knp lah tak jemput saya.. yang corak bunga tu apaaa.. “

Klik gambar untuk info..

Tetamu yang dijemput ke majlis persandingan pasangan Diraja ini dikira sebagai seorang yang bertuah. Pastinya akan menjadi pengalaman dan memori dalam kehidupan. Semoga pasangan pengantin Diraja ini berbahagia sehingga akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok Your Goodbyevideo

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT