” Wah macam muka Mekwa la baby Cinta.. ” – Netizen

Mawar Rashid Kongsi Wajah Anak Keduanya, Raden Seri Rossabella Cinta. Alahai Cinta, Chubby Betul Pipinya. Comel !! 

Seminggu yang lalu iaitu pada 2 Januari 2021, pelakon Mawar Rashid telah pun selamat melahirkan cahayamata keduanya iaitu seorang bayi perempuan. Suaminya Raden Ahmad Faizal Yaakob atau dikenali sebagai Raf memaklumkan perkara ini di Instagramnya.

Hasil tinjauan kami di Instagram Mawar, telah dikongsikan gambar thr0wback Mawar bersama bayinya itu ketika di h0spital minggu lalu. Bayi ini yang dinamakan sebagai Raden Seri Rossabella Cinta adalah anak kedua hasil perkahwinan Mawar dan Raf.

Mawar yang menulis di kapsyennya mengenai pengalaman merasai sak1t bersalin dan turut bercerita pengajaran yang diperolehinya tentang peng0rbanan seorang ibu yang bertar0ng nyaw4 untuk melahirkan zuriat. Mawar turut meluahkan kesyukurannya ke hadrat Ilahi kerana semuanya dipermudahkan.

Pada satu lagi perkongsiannya, Mawar menulis serba sedikit perihal puteri nya ini. Memanggil si kecil ini sebagai Cinta, Mawar selamat melahirkan Cinta pada jam 4:30 pagi tanggal 2 Januari dengan berat 3.2 kg. Wahh boleh tahan semangat juga Cinta dan tarikhnya juga cantik, 2121.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Wajah Cinta yang comel ini meraih perhatian peminat dan ramai yang peminat memuji kecomelan wajahnya itu. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah, congratulations kakwaaa!!! comelnyaaaa mommy and baby.. ” – Iman Troye

” Congratulations Mekwa, cantiknya nama Cinta. Cantik wajahnya macam mama dia juga. Comel la Cinta.. “

” Alhamdulillah, tahniah Mawar. Comelnya baby Cinta macam mommy dia. Pipi tu p4u jugak eh, ger4m tengok.. “

” Princess Mekwa dah kelu4r, so cute Cinta. Kultit putih gebu, kemerah-merahan betul. Mommy comel, baby pun comel.. “

” Congratz mawar. Alaa comeinyaa baby girl, bestkan b4u baby. Tenang jiwa dapat c1um baby ni. Mawar pun berseri-seri betul.. “

” Alhmdulillah congratsss kak mawar, cute baby Cinta ni. Putih gebu, bibir mung1l. syukur atas segala rahmatNya.. “

” Dekat h0spital pun still cantik, dua-dua comel. Baby cinta kus semangat juga kelu4rnya. Pipi tu dah la putih merah, temb4m lagi.. “

” Wah macam muka Mekwa la baby Cinta. Nnt babyy cinta besar mestii lawooo mcm mama dia. Manis dan cute gitu.. “

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan ibu serta anak juga dalam keadaan baik. Mawar juga kini sedang menjalani tempoh berpant4ng. Semoga Mawar cepat sihat dan kembali bertenaga, dan untuk baby Cinta membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..