” Semakin cantik Scha bila memboy0t ni, macam girl je adik Lara.. ” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Gambar Ketika Bercuti Bersama Awal Ashaari Dan Lara Alana. Alahai Makin Berseri Mak Buyung Ni. Baby Bump Tu Cute Je !! 

Pada Ogos tahun lalu, Scha dan Awal telah memaklumkan kepada umum tentang kehamilan cahayamata kedua mereka. Sudahpun mempunyai seorang anak perempuan bernama Lara Alana, pasangan ini antara selebriti tumpuan ramai.

Meninjau akaun Instagram Scha Alyahya, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar mereka sekeluarga. Scha yang kini sudah semakin sarat dan berada di trimester ketiga nampak berseri-seri. Scha sememangnya seorang yang pandai berfesyen dan menjaga ketrampilan dirinya.

Memakai skirt berwarna hijau dan kemeja putih, ia menampakkan perut Scha yang semakin membesar. Ketika di awal kehamilannya dahulu, suk4r untuk melihat perub4han perut Scha. Namun bulan demi bulan, sedikit demi sedikit baby bump nya mula kelihatan.

Baik Scha mahupun Awal belum lagi memaklumkan jantina bayi mereka ini. Cuma Awal pernah berkongsikan gambar scan bayi nya ini yang menampakkan hidungnya sebelum ini. Jika beberapa bulan dahulu Scha ter0k mengalami alah4n, kini Scha sudah kembali bertenaga dan ceria.

Jom baca perkongsian di bawah :

Penampilan Scha ketika bercuti ini walaupun simple namun tetap menyerlah. Baby bump yang semakin membesar itu membuatkan peminat mula berteka-teki tentang jantina anaknya. Antara komen-komen mereka :

” Berseri Scha, can’t wait to see adik Lara. Love Scha punya outfit, g0rgeous always Scha. Mesti baby girl ni sebab mommy nampak cantik sangat.. “

” Berseri-seri mommy, mesti girl ni. Tak pernah tak v0uge, cewah lawa kemain sangat mommy Scha ni.. “

” Wah anytime soon to pop. Perut tu comelnya, baby girl again hehe. Ada kawanlah kakak Lara nanti.. “

” Nampak macam girl lagi je baby bump Scha tu. Happy family, memang suka tengok family Scha Awal ni.. “

” Cantik ahh queen, beautiful family. Keluarga makin sihat, makin bahagia, makin berseri seri. rasa-rasa macam baby girl tu.. “

” Cantik Scha, berseri-seri. Nampak macam baby gurl je perut camtu. Comel Scha bila pipi chubby, kekalkan pipi camni please.. “

” Semakin cantik Scha bila memboy0t ni. Macam girl ni adik Lara, semoga dipermudahkan Allah nanti.. “

Memang nampak berseri-seri sungguh wajah Scha sejak mengandung ini. Baby bump nya pun sudah semakin jelas kelihatan. Apa pun jantina bayi dalam kandungan Scha, semoga semuanya dipermudahkan sehingga selamat melahirkan nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..