” Wah lawanya rumah Bella, design eksklusif.. ” – Netizen

Nabila Razali ‘Payung’ Gambar Berdiri Di Hadapan Rumah Barunya Raih Perhatian Peminat. Wah Seronoknya Dapat Beli Rumah Impian, Besar Pulak Tu. Tahniah Bella !!

Penyanyi yang popular dengan lagu Peluang Kedua ini pernah menjadi bahan bualan ramai dek kerana satu ins1den dalam sebuah program hiburan. Namun Nabila Razali tidak pernah berput0s asa dan tetap berusaha membaiki mutu nyanyiannya.

Tidak hanya bidang nyanyian, Nabila juga aktif sebagai pelakon. Meninjau akaun Instagram Nabila, telah dimuatnaik beberapa keping gambar terbarunya berdiri di hadapan sebuah rumah. Mengucapkan kesyukuran, Nabila memaklumkan dia sudah berjaya membeli rumah idamannya.

Berkat hasil titik peluh sendiri, pastinya ini pencapaian yang membanggakan untuk Nabila. Dengan harga hartanah yang semakin hari semakin melamb0ng naik harganya, kediaman 2 tingkat ini akh1rnya menjadi milik Nabila.

Perkongsian oleh Nabila ini telah mendapat banyak ucapan tahniah daripada peminat. Setakat ianya dimuatnaik beberapa jam yang lalu, hampir 55 ribu tanda suka telah direkodkan. Terserlah wajah gembira Nabila apabila mencapai salah satu impiannya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Hati siapa tidak gembira apabila mendapatkan mahligai impian. Nampaknya ramai yang ingin melawat ke rumah baru Nabila ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Tahniah Nabila, murah rezeki. Nak datang rumah, makan makan hehe. That balcony up there hehe. Happy for you Bella.. “

” Alhamdullilahhhhh yeayyyy nak datangg please. House warming jangan lupa wasap ok. Congratulations babe, you deserve it.. “

” Wow congrats Bella, syukur alhamdulillah. Love the concept, dah ada location untuk shoot mv dah pasni, settle.. “

” Wah lawanya rumah Bella, tahniah Bella. Luar dah cantik camni, dalam nanti mesti lagi wow kan. Bestnya dapat rumah idaman.. “

” Waa bestnya, congrats Bellah. Pintu dia tu memang selling point lah. Cantik sangat rumah ni, nampak design yang simple tapi ekslusif.. “

” Alhamdulillah, tahniah Bella tumpang happy. Lawanya rumah, tengok luar camni pun tenang hati. Macam dekat eco setia templer la.. “

” Waaahhh ini bkn amantara ke ?? Baba nyonya concept at setia eco templer rawang. Cantik sangat rumah ni, nanti buat house tour please tau.. “

Rezeki Nabila dapat membeli rumah pada umur yang masih lagi muda. Peminat juga tidak sabar untuk melihat house tour rumah Nabila ini. Apa pun, tahniah atas pencapaian yang hebat dan semoga pada masa hadapan lebih banyak lagi impian Nabila akan tercapai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Razali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..