” Tukar boyfriend macam pakaian la you ni.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Seorang Jejaka Tampan, Ameera Khan Terima Komen Negat1f Daripada Seorang Netizen. Ini Respon Ameera, Haaaa.. Kan Dah Malu, Komen Lagi Bukan-Bukan !!

Kejelitaan wajah adik kepada pengacara terkenal, Neelofa bukan lagi rahsia. Menggunakan nama Littlemisskhan, Instagramnya diikuti seramai 1.1 juta orang. Bukan calang-calang si jelita bernama Ameera Khan ini. Punyai wajah cantik dan kecerdikan serta kepetahan bercakap yang hebat.

Ameera antara Instafamous yang terkenal dalam negara. Setiap gerak gerinya diperhatikan oleh semua peminat beliau. Gayanya yang suka berfesyen sering mencur1 tumpuan. Tidak hairanlah apa sahaja yang dikongsikan di akaun sosialnya itu mendapat banyak like daripada peminat.

Aidilfitri baru sahaja disambut beberapa hari lalu dan gaya Ameera memang dinanti-nantikan oleh peminatnya. Indah memakai baju kurung moden, sambutan hari raya Ameera kelihatan meriah dengan kehadiran saudara mara terdekat. Ameera juga seperti biasa, tetap jelita dengan rambut panjang mengurainya itu.

Menerusi akaun Instagram, Ameera telah berkongsikan sekeping gambar beliau bersama seorang jejaka kacak yang tinggi lampai bak model. Pastinya tumpuan diberikan oleh netizen terhadap jejaka mister1 ini kerana umum mengetahui Ameera sudah ada kekasih hati.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

sek kito jangey pecoh

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan) on

Perkongsian gambar ini mendapat komen yang kurang menyenangkan daripada seorang netizen lantas Ameera memberikan penjelasannya tentang siapa jejaka mister1 ini sebenarnya. Rupanya salah seorang saudara mara yang turut sama datang beraya.

Komen netizen ini turut mendapat respon daripada netizen-netizen lain. Antara komen-komen mereka :

” Tak baik jat0h f1tnah.. “

” Literally her uncle.. “

” Know your facts before commenting sis.. “

” Nak tuduh boleh, tapi pergi la buat homework dulu! Adus.. Kan dapat malu!!.. “

” Itu kan family dia. Aduhhh.. “

” Pergh main hent4m je komen cam tu. Asal ada gambar dengan laki, terus cop boyfriend.. “

” Dia ada mention dalam story tu uncle dia.. “

Kalau rasa tiada benda baik nak komen, baik tak payah komen. Kan dah malu sendiri. Tapi Ameera memang cantik dan unclenya ini juga kacak bergaya sampai disangkakan kekasih baru Ameera. Apa pun, semoga Ameera sentiasa gembira di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ameera Khan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..