” Terus teringat Datin masa cerita Dunia Baru, sebijik macam mamanya dulu.. ” – Netizen

Video Anak Sulung Datin Almy Nadia, Afrina Arianna Ketika Hari Sukan Raih Perhatian Ramai. Wah, Pandai Arianna Menari Untuk Pasukan Sorak. Muka Tu Memang C0py Paste Almy Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Almy Nadia, beberapa gambar dan video ketika hari sukan anak sulungnya, Afrina Arianna telah dikongsikan. Perkongsian Almy ini telah meraih perhatian ramai kerana Arianna dilihat sangat comel memakai tudung.

Arianna terl1bat dengan persembahan pasukan sorak dan gelagat Arianna yang menari nampak begitu bersemangat sekali. Semua langkah tarian dapat dilakukan dengan begitu baik dan Arianna nampak sangat yakin.

Selain itu, Arianna juga berjaya mendapat tempat ketiga untuk acara sukaneka tahun 1. Wajah Arianna yang memakai tudung dan mengenakan solekan saling tidak tump4h seperti wajah Almy ketika zaman ramaja dahulu.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian Almy ini telah mendapat lebih daripada 12 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Arianna juga nampak sedikit kurus berbanding dahulu nampak berisi. Alahai, memang comel anak d4ra Almy ni.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk video seteruanya.. )

Ramai yang menyatakan wajah Arianna sememangnya c0py paste wajah ibunya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Wehhh comel g1la Pandai nya kakak menari.. Syukur Alhamdulilah dpt number 3…love u Kakak Arianna.. Comelnya awak.. “

” Congratulations Arianna, u deserved it syg.. Anak solehah.. baiknye.. takde nak bukak tudung. Alhamdulillah.. “

” Rupa so copy paste kak almy congratulations kakak ariana .. Sebijik muka mama.. semangat kakak menari.. Comelnya pkai tudung bdk b4mb4m ni.. “

” Comelnya kakak nampak badan kakak dah susut sikit la.. Tgk video kakak, terus teringt datin masa cerita dunia baru.. “

” Dr kecil smpi dah besar mmg semangat c kaka ni klu menari comel jak.. Dar4h seni tu nmpk sangatt, nmpk natural masyaAllah.. “

” Comelnya kakakk pakai tudung pun let0pssss.. lincahnya dia berj0get.. fokus kat dia jer.. manis senyuman kakak.. “

” Comel macam mamanya dulu dulu.. saya suka tgk artis yg hantar anak ke government sk00l jer.. Baguih kakak… still pkai tudung buat persembahan… moga kekal mcm tu na kakak.. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Pastinya Arianna dewasa nanti akan seperti wajah ibunya. Semoga Afrina Arianna berjaya dalam pelajaran dan juga menjadi anak yang baik untuk ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..