” Ter0k ke saya menyanyi.. “

Hairul Azreen Menyanyi Ketika Live Bersama Zizan Razak. Gelagat Zizan Ketika Mendengar Suara Hairul Mencuit Hati Peminat. Sampai Hairul Sendiri Pun Nang1s Gelak. Lucu Sungguh !!

Lakonannya sentiasa mendapat pujian ramai. Terkenal dengan filem aksi, nama Hairul Azreen semakin meningkat naik. Filem Paskal dan Wira membuatkan bintang seninya semakin bersinar. Siapa sangka dari seorang pelakon aksi lagak akhirnya menjadi pelakon hebat termasyur kini.

Hairul yang sentiasa murah dengan senyuman sentiasa membuatkan peminat mudah mendekatinya. Tidak sombong dan punya cara percakapan yang lemah lembut, Hairul terus disayangi peminat-peminatnya. Sudahpun mendirikan rumahtangga dengan Hanis Zalikha dan mempunyai 2 orang zuriat iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah.

Seringkali Hairul memuatnaik di akaun sosialnya segala aktiviti samada hal lakonannya ataupun bersama keluarga.  Mempunyai hobi suka menyanyi, Hairul sering membuatkan ramai terhibur dengan nyanyiannya itu. Walaupun tidak merdu namun keyakinannya itu mengagumkan.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah berkongsikan live beliau bersama pelawak Zizan Razak yang bermain gitar bersama-sama. Namun apa yang melucukan adalah reaksi Zizan ketika mendengar lantunan suara Hairul buat netizen ketawa. Lucu la!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat mereka ini. Antara komen-komen netizen :

” Ini penyam4r . Bukan penyanyi.. “

” Ni baru betul social distance… “

” Bantai gelak akak tengok live tadi.. Korang ni ada-ada je.. “

” Ayat dia.. Ingat kan mujibur je belah.. “

” Hahahahahhahaha nyanyi ke tu , ke cakap.. “

” Betul mengisi masa lapang hahahaha.. “

” Hahahahhaha. 5 kali aku layan video ni still gelakk. Zizan sampai nak blah tu tak tahann.. Power la bosskuu.. “

Lucu betul gaya Zizan bila dengar suara Hairul ni. Boleh buat orang pengsan dengan tune dan pitching lari tu. Sampai menang1s Hairul gelak tengok gelagat Zizan. Hiburan sungguh mereka ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Hairul sentiasa gembira di samping keluarga tersayang dan moga satu hari nanti mampu menyanyi dengan nada yang merdu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..