” Tengah-tengah famous, gigi tercab0t pula. Kelakar lah kau adik, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Adik Nur Medina Irine Ris4u Tak0t Tak Ada Lagi Orang Nak ‘Like’ Videonya G4ra-G4ra Gigi Hadapan Sudah Tertangg4l Buat Ramai Terhibur.  Part Tiup-Tiup Mulut Tu Kelakar !!

Nur Medina Irine, kanak-kanak yang mula dikenali ramai g4ra-g4ra tul4r video aksinya yang bersahaja menyanyikan lagu PKP Datang Lagi dan Kucu Kuca telah menarik perhatian netizen di media sosial.

Gelagat Medina menyanyi sambil menghias wajah sepupunya dalam video tersebut benar-benar mencuit hati dan menghiburkan penonton. Untuk pengetahuan, Medina yang baru sahaja berusia 6 tahun ini mempunyai hobi suka bers0lek.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Medina, ibunya ada berkongsi satu video yang memaparkan gelagat terbarunya. Menerusi video itu, Medina meluahkan rasa ris4u tak0t videonya tidak ada lagi orang akan like g4ra-g4ra gigi hadapannya sudah tertangg4l.

Hingga kini, perkongsian video tersebut telah ditonton hampr 50 ribu tontonan dan menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai sus4h hati betul gayanya, nasib lah ibu pandai pujok.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Medina dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tengah-tengah fam0us ada pulak uji4n gigi tercab0t, haha kelakar lah kau adik. Jangan r1sau ramai ni peminat adik.. “

” Tak ada gigi pun, kami like aik video Medina, sebab comey gaya tu. Ni memang r2sau sangat-sangat ni, haha.. “

” Mmg betul la perang4i permpuan dia ni, haha. Tak dapat terima kenyataan lagi tu, nasib ibu pndai pujuk.. “

” Comel la sayang, tak de gg pun comel sgt. Nnti tumbuh ggi tu balik, jgn r1sau k. Sayang adik Medina.. “

” Pagau dh ghoboh, hehe. Nnt sebut eye shadow mesti tersemb0r merecik air liur habis, haha sbar yo jangan s0dih2.. “

” Haha lawak ar bila dia cakap lambat gigi nak tumbuh. Aku tengok pun nk tergelak bila dia buat mulut keluar angin.. “

” Try nyanyi time gigi tak ada. Mesti lagi sedapp Medina, hahaha. Ibu kau pun tahan gelak adik tengok perang4i kelakar kau.. “

Comel lah video Medina kali ini. Jangan ris4u Medina, tak ada gigi depan pun Medina tetap comel. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Medina akan menjadi anak yang baik dan berjaya di masa akan datang.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Nurmedinairine

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..