” Tember4ng baba betul budak handsome ni, mengajuk orang nombor 1.. ” – Netizen

Video Anak Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden Mengajuk Kembali Cara Maid Barunya Bercakap Mencuit Hati Warganet. Ad0ilah Jebat, Macam Tu Cakap Inggeris Rupanya. Lawak Sungguh Lah. Siap Buat Gaya Lagi, Haha !!

Setiap kali si kecil bernama Jebat Jayden ini berceloteh, pastinya ayat yang digunakannya membuatkan warganet tergelak. Sejak dari kecil lagi, anak tunggal Sharnaaz dan Noornabila ini suka bercakap dan banyak mulut.

Walaupun ada bunyi-bunyi pelatnya lagi, namun percakapan Jebat seronok didengar. Meninjau akaun Instagram Srikandi.79, satu video baru Jebat telahpun dimuatnaik. Dalam video ini, Jebat ditanyakan oleh Noorintan tentang maid baru Jebat.

Pada masa sekarang, Jebat mempunyai seorang lagi maid baru berasal dari negara Filipina. Maid ini bercakap dalam bahasa Inggeris dengan Jebat. Jebat mengajuk kembali cara maid itu berkomunikasi dengannya.

Adoilah Jebat, yang jelas dapat didengar hanya ‘ I understand ‘ sahaja. Yang lain tu banyak buat muka betullah Jebat ni. Kata Jebat, dia mal4s hendak bercakap, hehe. Lawak sungguh si Jebat Jayden ni, gaya mengajuk maid tu sebijik macam baba.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih lebih 400 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Haha i understand, mayas cakap English haha. So cutelah Jebat, suka dengan jebat ni. Dia punya lawak spontan jer.. “

” Tember4ng baba betul budak handsome ni. bijak sungguh pandai je menjawab… saya suka jebat jayden.. “

” Lawak laa Jebat ni, macam baba dia sebijik cara mengajuk orang tu. Dekat mana nak beli budak ni hehe.. “

” Mengajuk orang no 1 jebat ni. sebijik gaya baba dia c0py hahah.. cute sangatlah jebat, tak puas tengok celoteh jebat ni. mayas mayas pun cakap jugak tu haha.. “

Jebat kalau bab mengajuk memang serah pada dia lah. Sehabis gaya dilakonkan oleh Jebat ini. Maid cakap Inggeris, Jebat pula cakap Melayu, pastinya macam ayam dengan itik ni. Ayat ‘ mayas’ tu spontan betul Jebat ye.

Cakap macam tu pun bolehlah Jebat, janji ada bunyi sudah, hehe. Apa-apa pun, semoga Jebat Jayden membesar dengan sihat selalu, menjadi seorang yang bijaksana dan cergas serta selalu membanggakan hati mommy dan baba.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Srikandi.79, IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..