” Tak tahu nak gelak ke nak sed1h. Mengidam pel1k-pel1k ni. Haha.. ” – Netizen

Harris Annuar Kongsi Video Isterinya, Asha Merican Yang Mengidam Makan Sabun Pula Raih Perhatian Warganet. Fuh Mengidam Lain Macam Betul Ni. Muka Terkej0t Aboy Bila Asha Suruh Hidu Lidah Dia Tu Lawak. Wangilah Baby Nanti, Hehe !!

Semenjak berbadan dua, pelbagai benda yang diidamkan oleh isteri Harris Annuar atau Aboy, Asha Merican. Awal kehamilan tempoh hari, Asha mengidam menghidu simen dan dinding. Selepas itu mengidam bermain lato-lato pula sampai merata lah si Aboy mencari lato-lato.

Begitulah dilema ibu mengandung, macam-macam mengidam yang terlintas dalam kepala. Kata Aboy pada perkongsian terdahulu, Asha mengidam hendak makan sabun pula. Hendak dihalang pun tak boleh kerana Asha sudah membuatnya.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Harris Annuar, telah dikongsikan perbualan antara Aboy dan Asha. Dapat didengari Asha memberitahu Aboy dia sudah makan sabun mandi dan menyuruh Aboy menghidu lidahnya.

Istighfar terus Aboy dan terus tergelak kerana ada bau sabun. Nasiblah Asha hanya menj1lat dan terus melud4hnya kembali. Hendak menunggu sehingga selamat bersalin nanti, entah apalah lagi mengidam oleh mak buyung ni, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Aboy ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” 1 hidu dinding, 2 nak main lato-lato, 3 makan sabun haha.. Mengidam pel1k-pel1k ni haha.. “

” Sye pregnant mmg ngidam bau sabun basuh baju and softland.. Tp belum tahap makan sabun lg hahah walaupun mmg rasa nk makan haha.. “

” Tak tahu nak gelak ke nak sed1h haha.. Org perempuan masa pregnant macamĀ² karenah.. wife sy pn terliur nk mkn sabun basuh tangan.. nasib tak mkn.. “

” Lato-lato, hidu dingding, makan sabun haha.. Haha ibu ngndung mmg pelik2 jgn risau x dak apa2 sye pun gitu.. p mana2 pun bwa letak beg.. bau pun jd la.. “

” Okay Asha kita geng, mesti ada g1g1t sikit-sikit haha.. Comel la, sikit je buat raso-raso hahha… “

” Memang org mngidam ni bukan mngidam bnda mknan ja tau.. kawan sya mngidam nk bau tar .. n mngidam nk bau sabun buku yg org bg gift kenduri.. haha.. mcm2 nak kena layan lpas ni hihi.. “

” Haha ad0i macam-macam peel ibu mengandung ni ye.. Level atas atas punya mengidam ni haha.. “

Alahai bumil ni, macam-macam betul ye mengidamnya. Si Aboy pun hanya mampu ketawa sahajalah dengan Asha ini. Jangan risau semua, tak telan pun sabun tu. Ambil rasa-rasa je, begi lepas keinginan tu kan Asha, hehe. Apa-apa pun, take care selalu Asha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..