” Tak sabar nak tengok, mesti best.. ” – Netizen

Syazwan Zulkifly Kongsi Video Behind The Scene Drama 7 Hari Mencintaiku 2 Buat Ramai Yang Tidak Sabar Untuk Menonton. Wahhh Mesti Best !!

Masih ingat lagi tak akan cerita 7 Hari Mencintaiku ? Mesti ramai yang tidak dapat lupakan cerita romantik yang diadaptasi daripada sebuah novel karya Siti Rosmizah. Drama ini juga turut menjadi fen0mena yang luar biasa pada tahun 2016 dengan mencatatkan tontonan sebanyak 12 juta penonton.

Gabungan hero dan her0in, iaitu Shukri Yahaya dan Siti Saleha cukup membawa kesan dengan berjaya menghidupkan adegan romantis yang tidak berlebihan namun men1nggalkan imp4k. Selain itu, watak Buntat lakonan Muhammad Ariff Abdullah turut menjadi trending di laman sosial.

Karakter sebagai anak kecil yang menjadi mangs4 keadaan seterusnya menghemb0skan naf4s terakhir dalam keadaan menyed1hkan membuatkan ramai turut menitiskan air mata.  Kini sambungan cerita tersebut bakal bertemu dengan penonton pada 2 Julai iaitu pada petang ini di slot akasia TV3 pada jam 7 malam.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram milik pelakon Syazwan Zulkifly telah berkongsi sedikit sedutan drama 7 Hari Mencintaiku 2. Mungkin ramai yang tidak lupa akan watak antagon1s yang dibawa oleh Syazwan iaitu Helmi sebagai adik Khuzairi. Kali ini sudah pasti ramai yang menantikan jalan sambungan cerita 7 Hari Mencintaiku menerusi sambungannya yang kedua.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Perkongsian sedutan drama itu turut menarik perhatian netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tak sabar nak tgk sambungan Helmi dgn Sofi. Ha3 .. 7hari mencintaiku2.. “

” Di nanti2 kannnn ! Drama ni memang terbaikkk.. “

” Tak sabar nye nak tgk, mesti best.. Ready sangat.. “

” X lupa pun abg syaz x sabar lg ada, mesti best cerita kali ni.. “

” Berlakon x penah x best Syazwan ni, memang tak sabar nak tengok sambungan cerita ni.. “

” Tak sabaq nak kluaq ayaq mata dah ni . Yang second part sed1h mcm dulu dak hahaha . Ulang ulang tgok pon ayaq mata jantan jatohhh oooo.. “

” Jarang tgk helmi sweet cm ni, eee tak sabar nak tengok… “

Tengok sedutan  drama 7 Hari Mencintaiku ini macam menarik, lebih-lebih lagi barisan pelakon-pelakon yang mantap diharap mendapat sambutan yang terbaik daripada penonton-penonton. All the best kepada semua pelakon, krew dan sesiapa sahaja yang terlibat menjayakan drama ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syazwan Zulkifly, Syukri Yahaya, 7 Hari Mencintaiku 2

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..