” Tak dapat Aiman, adik dia tu pun helok handsome.. “

Aiman Hakim Ridza Kongsi Gambar Majlis Resepsinya Bersama Keluarga Namun Wajah Kacak Adiknya, Ferdaus Ridza Jadi Tumpuan. Handsome Sangat Ni !!

Baru sahaja semalam berlalu majlis resepsi pasangan pelakon sama cantik sama padan, Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson. Selamat diijabkabulkan sebagai pasangan suami isteri yang sah pada malam 20 Feb 2020 yang lalu, pasangan ini kelihatan sangat bahagia dan gembira sepanjang majlis mereka berlangsung.

Umpama melihat kisah d0ngeng putera dan puteri raja, begitulah dapat diberi gambaran betapa meriah dan secoc0knya pasangan romantis ini. Aiman dan Zahirah yang mula menjalin hubungan cinta setelah sama-sama membintangi drama Cur1 Cur1 Cinta pada Disember 2019 akhirnya mengambil keputusan untuk meng1kat tali pertunangan pada 8 Jun 2019.

Detik demi detik, hari demi hari menjadi hitungan pasangan ini dan akhirnya Februari 2020 menjelma. Bulan yang menjadi kebahagiaan dan sejarah bagi pasangan ini. Baik dari majlis akad nikah membawa ke majlis resepsi, seri pengantin baru pasangan ini sangat-sangat mempersonakan.

Menerusi akaun Instagram, Aiman Hakim Ridza telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau dan Zahirah bersama ahli keluarga kedua-dua belah mempelai. Namun apa yang menjadi perhatian adalah wajah adiknya yang kacak buat hati netizen terpa0t. Wahhh handsome sungguh !

Jom baca kapsyen di bawah :

Rata-rata netizen memuji ketampanan adik Aiman. Antara komen-komen netizen :

” Segakla yang depan tu.. “

” Tahniah aiman dan ira, semoga bahagia till jannah.. “

” Yang duduk depan tu handsome hahaha.. “

” Tak dapat Aiman, adik dia yang depan tu pun helok handsome.. “

” Congratulation to both of you… May Allah bless you with the happy life family.. “

Tak sangka Aiman ada adik yang kacak bergaya macam Ferdaus. Fuh memang memuk4u mata peminat kekacakan adik Aiman ni. Apakah sudah berpunya ke belum tu. Hehe.. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga mahligai bahagia yang dibina oleh Aiman dan Zahirah ini akan berkekalan sehingga ke jannah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aiman Hakim Ridza, IG Zahirah Aiman FC by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..