” Tahu tahu kenyang je Baasit ni, mulut jalan terus walau mata tutup.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Kedua Sari Yanti, Baasit Al-Haq Ketika Sahur Mencuit Hati Peminat. Alahai Baasit, Berulang Lagi Kisah Sahur Tahun Lepas Ni. Mata Pejam Pun, Mulut Tetap Kunyah. Muka Terkej0t Dengan Mata Bulat Tu Comel Betul !!

Pelbagai ragam anak-anak dapat dilihat ketika bulan Ramadhan ini. Masih lagi berada di awal Ramadhan, kerenah anak bangun sahur pastinya membuatkan ibu bapa ger4m dan tidak kurang juga menjadi bahan ketawa ahli keluarga yang lain.

Begitu jugalah situasi yang dialami Sari Yanti dalam mengej0t anak-anaknya, Barr Al-Aliy dan Baasit Al-Haq. Jika anda mengikut setia Sari Yanti, pastinya ada menonton video Baasit tahun lalu yang makan sambil tidur ketika sahur.

Tahun ini, keadaan yang sama masih terjadi. Tidak berubah peranga1 Baasit, begitu juga menu yang diminta tetap sama. Meninjau akaun Instagram Sari Yanti, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Baasit .

Dengan mata yang masih tertutup, Baasit tetap menyuap makanan ke mulut dan mengunyah dengan perlahan. Barr yang berada di hadapannya tergelak melihat gelagat adiknya ini. Hai lah Baasit, sampai mama risau. Jangan sampai kahwin nanti perangai sahur sebegini, haha.

Jom tonton video di bawah :

Comel sahaja gaya Baasit makan sambil tidur tu dan ini menarik perhatian peminat yang menonton video ini. Antara komen-komen mereka :

” Teringat video tahun lepas.. pun tidur gak.. pastu kata org tak kej0tkan dia sahur haha. Tau-tau kenyang je Baasit ni. mulut jalan terus walau mata tut0p.. “

” Sama ek macam tahun lepas, tidur sambil sahur. Mata pejam, mulut kunyah, Baasit Baasit. Semoga jadi anak yang soleh dan baik selalu.. “

” Haha confirm Jep pun macamni masa kecik. Jep mana nak tengok Jep muka bangun sahur haha. Yang si Abang Barr tu syok gelakkan adik eh haha.. “

” Haha nasib makan jugak, Baasit ni lahai. Handsome muka tu, makan sambil tidur pun tetap comel. Baasit esok jangan tanya kenapa tak kej0t sahur ye haha.. “

” Ala kes1annya Baasit haha. Memori buat kenangan esok, dia kawen tunjuk video ni time wedding dia. Mesti bakal isteri dia wow hihi.. “

” Haha layan je mata tu yer Baasit. Makan sambil feeling atas katil ni Baasit haha. Boleh lena lagi dia tapi tetap makan.. “

” Eh Eh macam Achey haha, pergh tuh kalau dibiarkan sambung bawah meja tuh. Nasib betul masuk mulut nye.. Kalo tak tertenyeh ke hidung hehe.. “

Ragam sahur yang pasti setiap tahun dapat dilihat oleh Sari sekeluarga. Mata pejam pun tak apa la Baasit, janji perut kenyang. Semoga Baasit dapat meneruskan puasa sehingga ke akh1r Ramadhan dengan baik dan sempurna.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..