” Tabarakallah, ya Allah 4 tahun sebijak ini. Ingatkan 6 tahun, aaaaa comelnya Wira.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Sekitar Majlis Hari lahir Anak Betty Rahmad, Ardy Wira Yang Ke 4 Tahun. Part Wira Bagi Ucapan Depan Semua Tetamu Tu Comel Sangat. Cute Je Suara Wira, Petah Betul Bercakap, Dah Macam Orang Besar !!

Ardy Wira, anak kepada selebriti Betty Rahmad ini antara si cilik yang dikenali ramai. Meskipun masih kanak-kanak, kalau dilihat Wira ini seorang anak yang bijak dan petah berkata-kata. Banyak video gelagat comel Wira yang dikongsikan oleh Betty pasti menarik perhatian warganet.

Terbaru, Betty telah memuatnaik beberapa gambar dan video sekitar majlis menyambut ulangtahun kelahiran Wira yang ke 4 tahun. Dalam salah satu video itu, kelihatan Wira telah memberikan sedikit ucapan buat para tetamu yang sudi hadir ke majlis hari lahirnya.

Lagaknya begitu berani berucap di khalayak ramai itu, sememangnya Wira memang seorang budak yang matang. Manakan tidak, kata-katanya yang dil0ntarkan Wira itu membuatkan Betty yang berada di sebelahnya juga memberikan reaksi terkej0t.

Malah turut dikongsikan Betty di ruangan kapsyen, ini adalah kali pertama membuat majlis hari lahir Wira secara meriah seperti yang diinginkan oleh Wira. Sehingga kini, posting yang dikongsikan Betty telah menerima ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad)

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen pula, ramai yang turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Wira dan mendoakan yang baik-baik buat Wira. Antara komen-komen menarik adalah :

” Aaaaa comelnya, selamat hari lahir Wira. Semoga menjadi ank soleh buat Mami n daddy, berjaya¬† di dunia n akhirat. Aamin3 yarobalalaminn.. “

” Tabarakallah ya Allah 4 tahun sebijak ini. Ingatkan wira 6 thn. Semoga Wira jadi anak yang baik buat mummy dan daddy.. “

” Comelnya budak ni, ger4m je tengok gelagat comel dia. Nampak Wira memang happy sangat dengan birthday party dia.. “

¬†” So cute Wira, selamat hari lahir Wira. Semoga Wira terus menjadi anak yang baik dan soleh, berjaya di dunia dan akhirat.. “

” Happy birthday Wira, semoga terus membesar dengan cemerlang dunia dan akhirat & menjadi anak yang soleh.. “

” Happy birthday Wira boy yang bijak.. Semoga wira diberikan kesihatan yang baik dan jadi anak yang soleh. Amin.. “

” MashaAllah so bertuah mami betty to have ardywira as a son.. Happiest birthday anak soleh.. Muga membesar dgn sihat. Cergas. Pintar. Jadi hafiz ya.. “

Alahai Wira, comel betul lah cara Wira beri ucapan tu. Selamat hari lahir Wira, semoga Wira terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik, soleh buat kedua orang tua dan berjaya pada masa hadapan nanti, insyaallah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG bettyrahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..