” Sweetnya adik Cik B, terharu pula tengok.. ” – Netizen

Video Anak Dato’ Seri Vida, Kacak Menghadiahkan Sesuatu Kepada Kakaknya, Cik B Buat Ramai Terharu. Wahhh Untungnya Cik B, Tapi Kenapa Reaksi Cik B Lain Macam Jer !!

Hubungan akrab antara adik-beradik harus dipupuk sejak kecil. Merekalah sahabat kita yang pertama selepas ibu dan ayah, sebelum kita kenal kawan-kawan lain. Adik-beradiklah teman kita bermain, teman bergelak ketawa, teman bertukar cerita bahkan teman berkongsi duka.

Seperti kata pepatah ‘Air dic1ncang tidak akan put0s’ , walaupun kadangkala bergad0h, bermasam muka atau tidak bertegur sapa. Menerusi akaun Instagram Dato’ Seri Vida, DSV telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan hubungan baik kedua anaknya.

Kacak, anak bongsu DSV telah menghadiahkan sesuatu kepada kakaknya, Cik B. Kacak telah membuka sendiri kotak hadiah tersebut di hadapan Cik B lalu menunjukkan hadiah yang dibelinya melalui pos. Ia merupakan sebuah beg tangan.

Gelagat anak-anak DSV ini turut menghiburkan DSV kerana terdengar gelak tawanya di sebalik video. Reaksi Cik B pula agak serius dan muram namun di akhir video ketika Kacak menyampaikan sendiri beg tersebut kepadanya, kelihatan Cik B agak malu-malu dan terharu.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terharu dan seb4k menonton video ini. Antara komen-komen mereka :

” Sy jarang komen… Tp yg ni… Buat hati tersentuh… Syg sungguh Kacak dgn Cik B.. “

” Wow !! Thank you adik. This is limited edition … “

Sweetnye.. tp cik b ketat sgt muke tu, senyum la sikit.. “

” Terbaik la cak..syg dgn kakak dia. bangga DSV dpt anak2 yg pntingkan hbungan kluarga.. tahniah dato.. “

” Alahai.. so sweet kacak.. cik b pun dlm terkej0t suke sebenarnye present tu.. bergenang air mata tgk video ni.. “

” Kenapa tharu sgt ni…. baik nya kacak dgn kakak ye… syg adik ke kakaknya… love sgt bonding diaorg ni .. “

” Sweet ny adeq cik B, terharu plak tgk adik dia bg adiah kat kakakknyaaa.. “

Bagus sungguh Kacak kerana memberi hadiah yang begitu berharga kepada kakaknya. Walaupun Cik B nampak serius tetapi pastinya di sudut hatinya begitu gembira menerima hadiah tersebut. Hubungan akrab antara adik beradik sbegini harus dipupuk sehingga dewasa. Terbaiklah Kacak !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Seri Vida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..