Connect with us

Artis / Selebriti

” Surat yang tidak pernah mengecew4kan, bapa contoh.. ” – Netizen

‘Surat Cinta’ Jejai Sempena Hari Lahir Anaknya, Putra Rayfal Buat Ramai Tersentuh. Begitu Puitis Dan Menyentuh Hati. Tak Pernah Miss Karang Surat Setiap Kali Birthday Anak !!

Setiap kali apabila tibanya hari lahir anak, Rizal Ashram atau Jejai pasti akan menulis ucapan istimewa buat mereka dan dikongsikan di media sosial. Pada tanggal 15 April, Jejai telah menulis ucapan istimewa buat anaknya, Putra Rayfal.

Putra Rayfal merupakan anak kedua Jejai menerusi perkahwinannya bersama bekas isterinya iaitu Fasha Sandha. Jejai turut berkongsi beberapa gambar bersama Rayfal dan dua lagi anaknya iaitu Putra Raysha Jemyma dan Putra Rayqal.

Jejai memulakan utusan buat anaknya itu dengan memberi ucapan hari lahir Buat Rayfal. Jejai turut berkongsi pengalamannya dalam membesarkan Rayfal dan merasakan betapa pantas anaknya membesar.

Perkongsian Jejai ini telah menerima lebih 5 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Ucapan Jejai buat anaknya ini turut dinantikan oleh para pengikut akaun Instagram Jejai. Wah, untung Rayfal mempunyai daddy yang penuh dengan kata nasihat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji sikap Jejai yang sentiasa mengarang ucapan buat anak-anaknya apabila tiba hari lahir mereka. Antara komen-komen yang diberikan :

” Surat yang tidak pernah mengecewakan.. bapak contoh.. moga Abang bertemu jodoh yg baik ii and terima anak ii Abang dgn tangan yg didepan luas.. “

” Bukan anak2 Daddy je yang menunggu birthday wishes diorang, followers Daddy pun tak sabar nak baca setiap tahun.. “

” HappyBirthday buat cucu Nanni..semoga menjadi Ank yg berjasa kepada kedua IbuBapa dan keluarga .. Amin.. “

” Rayfal, Rayqal dan Jemyma akan tumbuh membesar menjadi anak yang baik, bertoleransi , dan penuh kasih sayang untuk orang ii yang mereka kenali.. “

” Ada yg ckp anak ii drp broken family membesar menjadi negatif whatsoever, tp tidak anak ii abang.. Mereka positif and penuh kasih sayang.. “

” I think ibu bapa yang spend masa dengan anak2 akan rasa cepatnya anak2 tu membesar.. Yess yg dinanti2 surat dari daddy Rayfal.. “

” Kuddos jejai, ur wish mcm biasa will make us tears! Great wishes from great daddy.. Your kids such beautiful gifts ever They are lucky.. “

” Happy birthdayy rayfal, dari kecik memang comel si rayfal ni. Jenis suka senyum, suka tengok rayfal.. “

Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 10 tahun buat Putra Rayfal. Semoga membesar menjadi anak yang baik, soleh serta berjaya dalam kehidupan di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizal Ashram

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT