” Seronok tengok macam ni, happy je semua.. ” – Netizen

Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Pertama Fasha Sandha, Putra Rayfal. Wah Meriah Sungguh Majlis. Rayfal Pun Seronok Dapat Banyak Hadiah !!

Fasha Sandha dikurniakan 2 orang anak ketika bergelar isteri kepada Rizal Ashram Ramli atau Jejai. Sekalipun sudah tidak ada sebarang ik4tan, namun mereka tetap berhubungan baik dan memberi kasih sayang sepenuhnya kepada anak-anak.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahiran anak sulungnya, Putra Rayfal. Majlis ini dilaksana secara sederhana sahaja di rumah bersama keluarga dan sahabat handai.

Jika perkongsian Fasha beberapa hari lalu menunjukkan gambar-gambar ketika majlis ini sedang berlangsung, video kali ini lebih menunjukkan keriuhan dan kemeriahan majlis hari lahir tersebut. Kedatangan Jejai juga melengkapkan lagi hari bahagia Rayfal ini.

Dimulai dengan bacaan doa, tema kali ini masih sama seperti tahun lalu iaitu R0blox. Gembira betul Rayfal, siap ada pertunjukan bunga ap1 lagi untuk majlis kali ini. Keluarga yang harmoni dan tetap mengekalkan silaturahim yang baik.

Jom tonton video di bawah :

Setelah beberapa jam dimuatnaik, perkongsian oleh Fasha ini telahpun ditonton oleh lebih 11 ribu tontonan sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Adorable, selamat hari jadi Rayfal. Semoga anakanda menjadi anak yang soleh, dipermudahkan segala urusan dunia dan akh1rat.. “

” Happy birthday boy, seronok tengok macam ni, happy happy je semua. Suka tengok keluarga Fasha, semua bersatu.. Terbaik Fasha.. “

” Happy Besday boy.. semoga menjadi anak yg soleh. Tingginya anak Nora Danish. Arghh suka sangat tengok family ni. Yeayy Amira dah tak sed1h lagi. Amira ada ramai anak dah.. “

” Alhamdulillah. Suka tgok fasha dan jejai. Wlpun berp1sah tetapi kebajikan anak tetap terjaga. Hubungan dgn abang rayqal juga baik.. Beruntungnya anak-anak.. “

” Siblings yang tak pernah dan tak akan berp1sah.. love the way you treat all of them. Abang sulung tu penyayang sungguh.. “

” Suka tengok ukhuwah antara fasha dan bapa anak-anaknya. Moga bahagia selalu. lizalashramrnt is doing a great job as daddy. Look at all of his kids. Lots of love and positivity.. “

” Love sgt tgk ur family.. overall.. even with ex husb but when come to anak, Masyallah.. semoga kluarga kak fashasandha n abg aidilaziz sentiasa di rahmati Allah swt.. “

Tiada yang lebih menggembirakan selain diraikan oleh seluruh keluarga tersayang. Semoga hubungan baik yang terjalin dalam keluarga ini berkekalan sampai bila-bila. Selamat hari lahir Rayfal dan semoga menjadi anak yang baik dan soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..