” Sporting je, mama Norlia memang pandai menari.. ” – Netizen

Video Didie Alias Dan Norlia Ghani Menari Raih Perhatian Ramai. Wah Comel Jer Gaya Mama Norlia Menari !!

Sebelum ini Didie Alias ada berkongsi video mengus1k pelakon, Norlia Ghani di akaun Instagramnya. Perkongsiannya yang terdahulu telah membuatkan ramai terhibur. Kali ini, Didie mengajak Norlia membuat TikT0k bersama.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Didie dan Norlia sedang menari. Apa yang mencur1 perhatian netizen ialah sikap Norlia yang sangat sp0rting kerana turut serta menari bersama Didie. Malah Norlia juga dilihat sangat pandai menari.

Kedua-dua pelakon ini sedang menjalani penggambaran drama terbaru mereka. Jadi apabila ada masa terluang ada sahaja aktiviti yang dilakukan. Barulah happening apabila sedang bekerja kan apabila ada momen momen yang menghiburkan.

Perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Jarang sekali kita melihat Norlia menari. Walaupun nampak tersipu-sipu m4lu namun tetap diikutkan sahaja kerenah Didie, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji gaya tarian Norlia. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sporting je dia.. nmpk biasa je joget mama norlia tu.. Selamba aje kak norliaghaniofficial48 menari comey aje .. “

” Mama norlia mmg pandai menari… steady jeee gayanya.. Sy suka org happy mcm ni.. kita dh umur2 sesekali perlukan bahagia.. “

” Orang lama memang teror nari kan nampak sopan tapi ada rentak tu.. jadi no.. comel both of u.. haha.. hadir sebab ada mommy norlia¬†minat beliu berlakon.. “

” Aduhaiii.. kalau tiktok ni pjg time lg.. mau aunty norlia tu ngadap acuhealing.. tergeliat segala urat tu melayan mummy DD ni.. “

” Lawa lah baju kebaya mommy.. hebat mama norlia.. Of kos la mama Noorlia.. Lagi vouge sila tgk la.. Filem lama lama dia haaaa mariiiii ni.. “

” Dua lagend yang aku minat giler.. lakonan semua menjadi norliaghaniofficial48 ladydidiemsia.. nasib rambut palsu tu tak berderai selai2.. “

” Mama norliah.. One of the talented veteran artist.. Berlakon nyanyi menari.. Srrba boleh.. Tgok chacha due cantik jer… “

Pastinya drama gabungan Didie Alias dan Norlia Ghani ini amat menghiburkan. Maklumlah kedua-dua pelakon ini sememangnya berbakat dan kelakar. Tambahan pula berganding dengan beberapa pelakon hebat yang lain.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Didie Alias

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..