Connect with us

Artis / Selebriti

” Sometimes you pray for a miracle, and Allah gives you two.. ” – Miera Leyana

Perkongsian Terbaru Miera Leyana Di Instagram Raih Perhatian Ramai. Wah Tak Lama Lagi Miera Bakal Dapat Baby Kedua. Dah Sarat Rupanya, Besar Dah Baby Bump Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram Miera Leyana, perkongsian terbaru Miera telah meraih perhatian ramai. Miera kini sedang sarat mengandung cahaya matanya yang kedua menerusi hasil perkongsian hidupnya bersama Rosland Othman.

Miera telah memuatnaik sekeping gambar ketika majlis Baby ShowerΒ untuk bayi dalam kandungannya. Miera kini sedang menanti masa sahaja untuk melahirkan cahaya matanya ini. Ramai yang meneka bayi dalam kandungan Miera merupakan bayi lelaki.

Klik gambar untuk info..

Jika benar Miera akan menimang cahaya mata lelaki maka lengkaplah sepasang cahaya mata Miera. Pasangan ini sudah mempunyai seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Rachel Aisyah yang kini sudah berusia tiga tahun.

Perkongsian Miera ini telah menerima lebih 7 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Miera juga sudah lama menyepi dari dunia seni dan juga lakonan sejak Miera mendirikan rumahtangga kerana memberi tumpuan kepada keluarga.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan tahniah buat Miera dan suami. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alhamdulilah Tahniah miera n husband.. cantik nya miera .. Alhamdulillah..bakal dapat baby lagi Insya Allah baby boy.. “

” Auw congratulations.. Congrats adik mieraleyana & hubby.. jaga diri adik.. beautiful and gorgeous mummy .. bila due? “

” Yeayyy my bby to the next level congrats babe see u soon please missyou beautiful mummy.. Glowing mummy, maybe boy.. “

” Omo omo omo.. congratulations beb .. semoga dipermudahkan urusan .. mesti baby boy kan. nampak bentuk mcm boy.. “

” Hai how are u how your pregnancy.. pregnancy is a blessing.. finally you are pregnant again..I really hope you will get pregnant 9months grow big bump.. “

” Congrats mieraleyana & hubby.. Alhamdulillah.. oma tak sabar syg.. boyyy shape.. wah, tak sabar nak tgk miera junior lagi.. “

” Yayyy congratulations mieraleyana. do u plan to get pregnant.. enjoy your pregnancy.. always beautiful as always miera.. “

Klik gambar untuk info..

Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah diucapkan kepada Miera Liyana kerana bakal dikurniakan cahaya mata yang kedua. Semoga segala urusan dipermudahkan sehingga ke saat melahirkan nanti dan segalanya selamat buat ibu serta bayi. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Miera Liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT