” So cute, totally mini Yusry and mini Lisa.. ” – Netizen

Lisa Surihani Berkongsi Gambar Terbaru Anaknya, Yahaira Leanne Dan Yusof Leonne. Wah, Besar Dah Yong Dan Yeop. Seorang G0rgeous Seorang Comel !!

Sebut sahaja nama Lisa Surihani dan Yusry Abd Halim, semestinya peminat-peminat artis tanah air sangat mengenali pasangan ini. Mereka suami isteri kini hidup bahagia bersama anak-anak tercinta yang diberi nama Yahaira Leanne dan Yusof Leonne.

Hasil tinjauan di akaun Instagram milik Lisa, telah dimuatnaik gambar terbaru anak-anaknya yang mesra dipanggil Yong dan Yeop. Mereka berdua bergambar bersama sambil menggayakan pakaian kanak-kanak yang berwarna biru. Nampak kedua mereka sangat gembira dan teruja.

Yong yang sudah menginj4k usia 5 tahun lebih kelihatan tersenyum manis sambil tangan diletakkan di pipi. Wah, pandai betul Yong p0sing, macam model kanak-kanak. Yeop pula tersenyum girang sewaktu gambarnya diambil. Seronok melihat kemesraan adik beradik ini.

Rata-rata peminat berpendapat Yong mewarisi wajah cantik ibunya, Lisa. Manakala Yeop pula ada iras-iras Yusri. Kedua mereka saling tidak tump4h seperti Lisa dan Yusry tetapi versi mini. Ger4m melihat telatah comel Yong dan Yeop dalam gambar tersebut.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian gambar anak-anak Lisa raih perhatian peminat. Rata-rata memuji kecomelan dua beradik ini. Antara komen-komen mereka adalah :

” So comelll.. ” – Sherry Alhadad

” Awhhhh eee sukanya sepasang.. ” – Nad Zainal

” So cuteee.. ” – Mimi Lana

” You both make such gorgeous smart kids.. ” – Daphne Iking

” Cantiknya yong, Cantik nya kakak.. both so cute, Yong g0rgeous, Kejap je dah besar, Boleh ada adik baru dah.. “

” Eyhhh yusri & lisa junior, tingginya Yong, Cantiknya yong.. adik pun dh bujang.. hehe, Beautiful kids, So cute Yeop buat jari t-rex.. “

” Yusri and lisasurihani junior.. So adorable, MasyaAllah so handsome and pretty, Cute2nya anak lisasurihani.. “

” Oh my They are all grown up indeed Too fast, Comelnyaaa awak dua, MasyaAllah.. they are so adorable. Yong is so beautiful.. “

” Cntik ye yahairaa…. saya nme kn ank ikut nme dy… cuma tukar huruf dpn ja qahaira.. cute children… just like their cute parents.. “

” Alhamdulillah.. dh besar anak2 kak lisa n abg yusri… ayong nmpk dewasa dr usia… so cute. Totally mini yusry and mini lisa.. “

” Hahah serious nampak mcm yusri and lisa.. omg, Yong tu versi lisa sangat, yahaira looks so stvnning omg, Comelnya yong dan yeop.. “

Melihat perkembangan anak di depan mata sudah semestinya menjadi impian setiap ibu dan bapa. Pasti Lisa tidak menyangka anak-anaknya sudah membesar. Didoakan semoga Yong dan Yeop menjadi anak yang soleh dan solehah serta membahagiakan kedua ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lisa Surihani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..