Connect with us

Artis / Selebriti

” So cute, depa rindu sangat dah tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak-Anak Hafidz Roshdi, Humairah Dan Umar Menyambut Kepulangannya Buat Peminat Terhibur. Amb0i Excited Betul Anak-Anak Nampak Ayah. Nasib Tak Tercab0t Grill Pintu Rumah Kena Geg4r, Hehe !!

Hafidz Roshdi antara pelakon lelaki yang mempunyai ramai peminat. Memiliki rupa paras yang kacak, Hafidz sudahpun bergelar suami kepada Nurul Shuhada dan mereka dikurniakan 2 orang anak diberi nama Humairah dan Umar.

Meninjau akaun Instagram Hafidz Roshdi, telah dikongsikan satu video terbaru Hafidz bersama anak-anaknya ini. Tulis Hafidz di postingnya ini, dia bekerja non stop dan sudah seminggu tidak berbuka puasa bersama isteri dan anak-anak.

Dari jauh lagi sudah kedengaran suara Humairah dan Umar yang teruja menunggu Hafidz pulang dari kerja. Riuh rendah jadinya apabila Humairah dan Umar menggeg4r-geg4rkan grill pintu rumah mereka tanda gembira dan tidak sabar hendak berjumpa Hafidz.

Melihat sahaja Hafidz sampai di depan pintu rumah, terbuka sahaja pintu terus dua beradik ini menerk4m dan memel0k erat Hafidz. Alahai anak-anak, rindu sangat nampaknya tu. Tergelak sahaja isteri Hafidz melihat telatah anak-anak.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat comel Humairah dan Umar ini telahpun mendapat hampir 3000 likes daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Cutenya Humairah dan Umar, alahai sweetnya sambut ayah balik. Macam ibu dia hehe. Excitednya kita tengok pun suka.. “

” So cute, depa rindu sangat dah tu. Tumpang gembira tengok kebahagiaan idola ni.. Comel dan cute.. “

” Tak pe meng4da kecik lagi. Dia punya excited tu, kita tengok pun teruja sama. Comel sangat dua beradik ni.. “

” Excited betul haha, Kes1an rindu tu. Selamat berbuka Hafidz sekeluarga. Like sangat tengok.. “

” Ad0i princess tu haha, macam lama sangat tak jumpa ayahnya. Ayah yang hebat ni, happy naw naw anak-anak haha.. “

” Rindu sangat tu, alhamdulillah. Cute je tengok anak-anak penghibur hati.. riuh rendah jadinya kan.. syukur ada anak2.. murah rezeki ayahnya.. “

” Nasib tak rob0h pintu grill tu. Punya lah excited tunggu ayah sampai depan pintu. Bahagia rasa, mesti hilang pen4t tengok anak-anak macam ni.. “

Bila anak-anak sudah pandai menunjukkan kerinduannya, begini lah jadinya. Dalam pen4t tentu Hafidz pun rasa bahagia ada anak-anak menyambut kepulangan seperti ini. Semoga rezeki Hafidz melimpah ruah selalu dan gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafidz Roshdi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT