” So cute, daddy yang kelakar ke Alisa yang mudah terhibur.. ” – Netizen

Hairul Azreen Muatnaik Video Bersama Anaknya, Alisa Aisyah. Gelagat Comel Alisa Cur1 Perhatian Peminat. Alahai, Daddy Kelakar Sangat Sampai Alisa Ketawa Mengekek-ngekek !! 

Sering memuatnaik gambar dan video anak-anaknya di sosial media, pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha sering menjadi perhatian peminat. Gelagat anak-anak mereka, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sering dinantikan peminat mereka sekeluarga.

Melalui perkongsian di akaun Instagramnya, Hairul ada berkongsi video bergurau senda bersama anak perempuannya, Alisa. Hairul dan Alisa kelihatan sangat happy sewaktu menghabiskan masa bersama-sama pada hujung minggu.

Dalam video tersebut, Hairul membuat bunyi kartun D0nald Duck menggunakan mulutnya. Reaksi Alisa yang ketawa mengekek-ngekek sewaktu mendengar bunyi tersebut buat peminat ger4m dengan kecomelannya. Wah, pandai Hairul membuat lawak.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah ketika Alisa request ice cream dari ibunya. Hairul yang ger4m dengan anaknya itu terus sahaja menc1um ket1ak Alisa. Makin besarlah ketawa Alisa dan ini membuatkan peminat bertambah melting dengan si kecil ini.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat Alisa yang gelak mengekek-ngekek dalam video tersebut mendapat tanda suka daripada peminat. Rata-rata ger4m dengan si kecil Alisa. Antara komen-komen mereka adalah :

” Kelakar daddy ni.. ” – Achey Bocey

” Bleh dh slow ii ganti voice actor donal duck, gnti d0nald duck trus pun tak pa, Eiii alisaa ni kuat terhiburr ger4mm je.. “

” The only c1um ketiak yang diterima, Suka dia ye comel, Ayyy alisa, she so cute, mudah terhibur bud4k comel ni.. “

” Eee nak join g1git tiak tu boleh takk, Daddy Alisa jadi Donald Duck hahah.. Manjanya dia dengan daddy, ger4mnye alisa ni.. “

” So cute both of, Ger4m tengok dia gelak. comel, eyy bud4k ni hahah ger4mmm, Sgt terapi dgr bud4k kecik nie gelak.. “

” Daddy yg kelakar ke alisa yg mudah terhibur, Kelakarla daddy, comel ja, Ad0ii.. daddy buat lawak la plk.. Aku yg tengok pun tergelak.. “

” Alah alah comel nye masyaAllah.. betul betul ikut bapa dia ye.. eiii.. kalau depan mata tu,dah lama kite cub1t pipi die tau.. ger4mmm.. “

” Alohhh betul lah orang kata anak perempuan ni manja dengan daddy dia, this video made my day.. alisa shoo cutee.. “

Seronok melihat hubungan bapa dan anak perempuan antara Hairul dan Alisa. Bak kata orang, anak perempuan memang akan manja dan rapat dengan bapa mereka. Diharapkan semoga Alisa menjadi anak yang solehah serta membahagiakan kedua ibu bapa sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen, thealisaaisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..