” Smooth g1la kami kena pr4nk. Last tu memang comel lah anak dan mama.. ” – Netizen

Video Pelakon Fimie Don Bersama Ibunya Bermain Teka-Teki Di Dalam Kereta Buat Ramai Terhibur. Alahai Tak Sangka Mama Fimie Pun Kelakar Orangnya, Haha Comel Lah !!

Mula menceburi dunia lakonan semenjak kanak-kanak, nama Fimie Don bukan satu nama yang asing dalam dunia lakonan tanah air. Bakat lakonan yang ada pada pemuda berusia 23 tahun ini tidak perlu dipertikai kerana apa sahaja watak yang diberikan pasti akan dibawa dengan baik.

Meninjau di akaun Instagram Fimie, telah berkongsi satu video yang memaparkan Fimie bersama ibunya di dalam sebuah kereta. Dalam video itu, Fimie telah bermain teka-teki dengan ibunya yang dikenali dengan nama Mami Zubi.

Gelagat dua beran4k ini yang saling menyak4t antara satu sama lain telah mencu1t hati warganet. Manakan tidak, bukan Fimie sahaja kelakar rupanya Mami Zubi juga seorang yang pandai membuat kelakar dan periang.

Video Fimie dan ibu tersayangnya telah mendapat tanda suka lebih 21 ribu sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai ingat soalan Fimie tu betul-betul, rupanya Fimie dan Mami Zubi nak pr4nk warganet, haha.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur setelah menonton video yang dikongsikan oleh Fimie dan pelbagai respon telah diberikan. Antara komen-komen menarik adalah :

” Smooth g1la kami kenA pr4nk, comel dua beran4k ni buat lawak, haha. Btw comel lah tengok Fimie layan maknya.. “

” Hahaha anak beran4k sama je korang yer, mami pun sekarang dah pandai berlakon kan, adeh dah terken4.. “

” Hahahahaha, asalnya aku plak ris4u tngok stereng tak pegang skali atas lori daaa, hi1ang ris4u aku terus ketawa, haha.. “

” Plot twistt gais, adehhhh. Last tu memang comel lah anak dan mama. Semoga mak Fimie sntiasa sihat slalu.. “

” Memang lawak lah, toksah bg epal tu kt sapa2 pn mama oi, kami yang dok dengaq ni habis semua terken4.. “

” Hahahaha kena pr4nk lah, punya lah tengok sampai habis tau video ni. Pandai Fimie yer ajar mami berlakon.. “

” Hahaha buat perang4i betul lah, tapi comel tengok mama Fimie ketawa, nanti boleh lah mama berlakon same2 dengan Fimie.. “

Comel lah Fimie dan mama dia buat video. Kongsi Fimie di kapsyen, video ini sebenarnya adalah idea asal Mami Zubi. Apa-apa pun, semoga Fimie terus berjaya dalam bidang lakonan dan terus bahagia bersama ibu tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Realfimiedon

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..