” Smartnya anak, menurun mak comel.. ” – Netizen

Kuna Muatnaik Gambarnya Bersama Anak Sulung, Nik Hakimi. Penampilan Kuna Dan Anaknya Seperti Adik-Beradik. Anak Pun Handsome !!

Kuna Muzani atau nama sebenarnya Tengku Sarina binti Tengku Muzani merupakan seorang pelakon dan juga kakak kepada pelakon Kuza. Mula mencipta nama pada tahun 90 an, sehingga kini Kuna masih aktif dalam dunia lakonan.

Meninjau ke akaun Instagram, Kuna mempunyai sejumlah 77 ribu orang pengikut. Dia juga rajin mengemaskini akaun Instagramnya walaupun bukan pada setiap hari. Selain berkongsi mengenai aktiviti dan perkembangan terkini dirinya, Kuna juga ada berkongsi cerita mengenai anak-anaknya.

Untuk pengetahuan, Kuna mempunyai tiga orang cahaya mata iaitu dua orang lelaki dan seorang perempuan. Anak sulung Kuna sudah berusia 24 tahun bernama Nik Hakimi. Dia ada berkongsi gambar bersama anak sulungnya yang dilihat seperti adik-beradik apabila bergambar berdua.

Dengan kapsyen ‘ today ini date saya ‘ , penampilan Kuna yang tidak dimam4h usia bersama anaknya itu kelihatan seperti seorang kakak bersama adiknya. Wajah handsome Nik Hakimi juga meraih tumpuan ramai netizen. Wah, mak cantik dan anak semestilah handsome kan !

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Today ini date saya hahahah @nickhakimi

A post shared by Kuna Muzani (@kunamuzani) on

Penampilan dua anak beran4k ini menerima reaksi daripada beberapa netizen yang tentunya memuji wajah anaknya yang tampan . Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Wow,,, mant4plah kak kuna.. Mashallaha cantik keren.. hehehe.. kejap je…. dah besar anak akak.. “

” Smartnya anak.. menurun mok comey.. macam adik dengan kakak jer.. Semoga panjang umur murah rezeki kak .. “

” May Allah bless you all.. Aaminn ya Rabbala’lamiinn.. Cantik kak kuna.. “

Dua lagi anak Kuna iaitu Nik Haikhal dan Elysha juga mempunyai rupa paras yang manis seperti ibunya. Bak kata pepatah, manakan tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, semestinya anak-anak mewarisi rupa paras ibu dan juga bapa.

Di usia yang hampir 50 tahun, wajah Kuna tetap cantik seperti dahulu dan kekal awet muda. Semoga Kuna terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi termasuk bidang hiburan dan semoga Kuna sentiasa berbahagia di samping anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kuna

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..