” Seorang ikut muka mommy, seorang ikut muka daddy.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Keluarga, Wajah Kedua-Dua Anak Que Haidar Dan Linda Jasmine Cur1 Tumpuan Peminat. Wah Dah Besar Dar4 Que Dan Linda. Ratu C0py Wajah Mommy, Cleo C0py Wajah Daddy. Comel Dan Cantik Dua-Dua !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon berbakat Que Haidar. Walaupun perbezaan usia yang jauh bersama isteri tercinta, Linda Jasmine, namun pasangan ini kekal bahagia sehingga kini dengan dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan.

Menerusi akaun Instagram, Que telah berkongsi potret keluarganya untuk tatapan para peminatnya. Gambar bersama isteri dan dua orang anaknya ini telah mencur1 perhatian para pengikut akaun Instagram Que. Nampak begitu sempurna gambar keluarga ini.

Apa yang menarik perhatian ialah wajah kedua anak mereka iaitu Tengku Ratu Haidar dan Tengku Cleopatra Haidar. Ratu memiliki wajah persis ibunya manakala Cleo pula seiras wajah bapanya. Masing-masing ada junior nampaknya. C0py dan paste sangat.

Kedua-dua anak perempuan pasangan ini sememangnya cantik, tambahan pula Linda sememangnya mempunyai dar4h kac0kan dan ianya telah diwarisi kepada kedua anak perempuannya ini. Nampaknya kedua anak mereka semakin meningkat remaja.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah mendapat lebih daripada 50 komen dan kebanyakan mereka memuji wajah kedua anak perempuan Que yang masing-masing menyerupai wajah ibu dan bapa. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ehhh…. apasal semua duplicate ek ?? C0py paste ke. Fair.. 1 mom looks… 1 dad looks… hihi…. Muncung Tu boleh ikat dgn riben.. “

” Happy family, comel ajer. cop cop, ratu ikut mummy, cleo ikut daddy. love this family. c0py paste.. ala cutenya sweetieeeeee… “

” Alhamdulillah family bahagia. Amin. Kembar mommy and kembar daddy. Happy Chinese new year’s the_haidars dan official_lindajasmine rindunyaaa.. nak kek.. “

” Very sweet family. semua muka sama . Jaga family baik2… family first… Satu anak mommy satu anak daddy… Keluarga bahagia….suka tgok.. “

” Happy family. elok2 je… sorang ikut mummy…. sorang ikut daddy….. how niceeee. Sang kacak dengan si jelitawannya.. “

” Wowwww dua² ado Junior tuuuu… dua² Fotostat nie… hehe muka sama woooo…. betul laaa kata org… nak tgk muka mak Ayah tgk muka Anak²nya… pasti akan teringat Ayah ibunya… Indahnya Ciptaan Allah.. “

” Cleo.. U nailed it… Hahahhahaa happy chinese new years the haidars. Like sister2 sgt mami dgn ratu.. suka tgk. Sukalah tengok famili ni… cantik Ciptaan Allah…. adil.. sorg wajah mummy.. sorang wajah daddy.. “

Nampak sama adil kan ? Seorang wajah macam mommy dan seorang wajah macam daddy. Ratu paling sama sangat dengan wajah ibunya. Semoga Que Haidar dan Linda Jasmine berbahagia bersama anak tersayang dan berkekalan jodohnya sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Que Haidar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..