” Semua masuk mulut, dia ingat carrot tu.. ” – Netizen

Gelag4t Alisa Aisyah Semasa Belajar Mewarna Dan Melukis Mencuit Hati Peminat. Nampak Macam Makanan Ke Alisa Benda Tu. Tapi Suara Hanis Zalikha Tu Ser4m Betul Yer !!

Kecomelan wajah Alisa Aisyah buatkan ramai peminatnya naik ger4m. Anak kedua pada pasangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini dilahirkan pada 24 Mei tahun lalu dan kini Alisa sudahpun berusia 11 bulan dan semakin menghampiri usia setahun.

Alisa membesar dengan sihat dan penuh didikan, Alisa menjadi anak yang baik dan tidak banyak rag4m. Sebagaimana didikan diberi kepada abangnya Yusuf Iskandar, Alisa juga dididik dengan cara yang sama. Alisa yang menjadikan abangnya sebagai contoh dilihat banyak mengikut gerak laku  dan cara Yusuf.

Sering melakukan semua aktiviti bersama-sama, Alisa juga turut sama ketika Yusuf sedang belajar. Hanis mended4hkan Yusuf dan Alisa dengan perkara asas seperti mewarna, menulis dan melukis. Gelag4t Alisa pasti akan ada yang melucukan peminatnya ketika mereka bersama.

Menerusi akaun Instagram alisaaisyyah, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelag4t Alisa sedang belajar mewarna bersama abangnya Yusuf. Alisa yang memasukkan warna krayon ke dalam mulutnya buat Hanis tergelak. Mim1k muka terkej0t Alisa tu comel sangat bila krayon itu ditarik oleh Hanis. Biasalah, kanak-kanak seperti usia Alisa , pada matanya semua nampak macam makanan ye.

Jom tonton video di  bawah :

View this post on Instagram

@thealisaisyyah 🖍

A post shared by Alisa Aisyah (Fanpage) (@thealisaaisyyah) on

Gelag4t Alisa yang dikongsikan ini telah mendapat perhatian ramai dari peminatnya. Antara komen-komen mereka :

” Dia ingat carrot tu.. “

” Alisa lapaq ekkk.. “

” Bila rambut sisip tepi macam tu, like yusuf masa kecil.. “

” Semua masuk mulut.. “

” Comelnyaaaaa.. “

” Suara mak dia.. ” 

Comel sangat gaya Alisa ni. Senyap-senyap masukkan krayon dalam mulut ye. Haa, dan-dan keluar suara meng4um mummynya berbunyi. Comel betul Alisa buat muka selamber, comel je tengok. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Alisa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berbakti kepada kedua ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..