” Semoga berjodoh balik, suka tengok so sweet.. ” – Netizen

Video Bekas Tunang Remy Ishak, Ezza Yusof Buat Kej0tan Hari Lahir Untuk Remy. Wah Sweetnya, Cinta Berputik Kembali Ke Ni. Part Semua Jer1t Kahwin Tu, Senyum M4lu Dua-Dua Ye. Semoga Berjodohan !!

Baru sahaja bulan lalu, peminat menonton video kej0tan hari lahir yang diaturkan oleh jejaka pujaan ramai, Remy Ishak untuk bekas tunangnya, Ezza Yusof. Pasangan ini sekalipun sudah terler4i ik4tan pertunangan mereka, namun mereka masih berhubungan baik.

Kali ini, giliran Ezza pula membuat kej0tan untuk Remy. Bersempena ulangtahun kelahiran Remy yang ke 39 yang jat0hnya pada 11 April, Ezza berjaya membuat kej0tan untuk Remy. Menerusi entry terbaru Ezza di Instagramnya, satu video pendek telahpun dimuatnaik.

Ezza yang menulis di kapsyennya memberitahu sus4h untuk membuat surpr1se untuk Remy dan kej0tan ini dibuat ketika majlis perkahwinan kenalan mereka. Dengan bantuan emcee majlis itu, kej0tan untuk Remy tetap meriah walaupun simple.

Ezza yang memegang sebiji kek membawanya ke ruangan Remy berada sementara emcee menyanyikan lagu selamat hari jadi untuk Remy. Tersenyum sahaja Remy melihat Ezza datang membawa kek untuknya. Siap dapat sorakan daripada semua yang ada di situ lagi.

Jom tonton video di bawah :

Alahai berbal4s-bal4s surpr1se nampaknya Remy dan Ezza ini. Peminat juga suka melihat perhubungan mereka ini dan mengharapkan bakal berjodohan. Antara komen-komen peminat :

” Kej4dian tersangk0t kat bawah tak boleh naik nasib tak kant0i surpr1se. Kenangan terindah betul tu hehe.. “

” Awhh so sweet, komen sikit sis hehe. Kawen nanti saya nak jadi yang pegang veil dekat hujung hujung tu boleh ye hehe.. “

” Harap Remy terima la Ezza semula, Remy cakap aritu dia masih single. Saya sebagai orang luar yang tiada kaitan, mendoakan yang baik baik buat anda berdua.. “

” Semoga berjodoh balik, suka tengok.. Kawen kawen haha, pandai tukang sorak pun. Moga berjodoh dan cepat ke jinjang pelamin Remy.. “

” Semoga jodoh korang kuat dan kembali bersama sehingga ke jinjang pelamin. Ezza semoga bahagia dan cepat kawen.. “

” Happy both of you. Cepat cepat kahwin, sweetnya la korang ni. Kalau dah jodoh memang tak ke mana, amin sama-sama doakan untuk pasangan ini.. “

” Sweet la kamu orang, please kawin hehe. Mendoakan yang terbaik buat kalian berdua. Semoga jodoh both berpanjangan aamin.. “

Ramai nampaknya peminat yang mendoakan semoga Remy dan Ezza kembali bersama. Apa pun, doakan yang baik-baik dan semoga segalanya dipermudahkan untuk Remy dan Ezza. Selamat ulangtahun kelahiran Remy Ishak dari kami di Berita Kopak dan terus success dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ezza Yusof, IG Remy Ishak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..