Connect with us

Artis / Selebriti

” Sekejap dah setahun Bunga ya. Pandai dia senyum bila tengok kamera.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Sambutan Hari Lahir Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Yang Pertama Raih Perhatian Ramai. Wah Comelnya Bunga, Banyak Betul Hadiah Bunga Dapat. Tinggi Hadiah Lagi Daripada Bunga !!

Meninjau ke akaun Instagram Elisya Sandha, perkongsian beberapa keping gambar ketika sambutan hari lahir Bunga Elhaq telah meraih perhatian ramai. Sambutan ini diadakan oleh Fasha Sandha dan keluarga untuk Bunga yang menginjak ke usia setahun.

Elisya turut menitipkan ucapan serta memohon doa orang ramai agar cahayamatanya ini menjadi anak yang baik, ceria dan solehah. Tidak ketinggalan juga mendoakan agar Bunga sentiasa diberikan kesihatan yang baik. Alahai, comel betul baby Bunga.

Terasa begitu pantas masa berlalu kerana Bunga sudah pun semakin besar. Turut hadir di majlis hari lahir Bunga ini ialah adik-beradik Elisya yang lain, ibu bapanya serta ibubapa mertuanya iaitu Jinggo dan Sheila Rusly. Sambutan ini turut disambut bersama seorang anak kenalan mereka.

Perkongsian gambar-gambar ini menerima lebih 13 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bunga juga menerima begitu banyak hadiah hari lahir. Ia dapat dilihat menerusi gambar terakhir p0sting ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan selamat hari lahir untuk Bunga. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sanah Helwah bunga.. Muga jadi anak solehah dan membahagiakan kedua ibu dan ayah, aamiin. Semoga bunga JD ank solehah kepada nusa dan bgsa.. “

” MashaAlllah alhamdulilah sekejab dah setahun Bunga ya, Saya doakan agar Bunga Elhaq Dikurniakan menjadi hamba Allah Yang beriman solehah Dan berbakti pada Agama Dan Kedua ibu Bapa amin2 ya Allah.. “

” Cantiknyee mummy wearing pinkie.. Semoga bunga sihat selalu dan dijauhkan dari penyakit yg merbahaya ย we love you bungaa .. “

” Sebaya anak aunty..tapi birthday dia hari ni 17.6..ank aunty boy..hepi birthday bunga cantik semoga membesar dengan sihat dn ceria selalu.. “

” Happy birthday cucunda Bunga.. semoga membesar dgn sihat..menjadi anak yg solehah serta Berjaya didunia Dan diakhirat .. Pandai dia senyum bila tengok camera.. “

” Semoga diberi kesihatan yg baik.dimurahkn rezeki bersama family tersayang ..aminnn.. Thank you babe sbb buat surprise untuk Aryan sekali ย Happy Birthday in advance Bunga dan Aryan..ย 

” MasyaAllah comelnya mummy n baby Bunga … sekejap je dah setahun moga sihatยฒ selalu hendaknya.. mummy dukung daddy haq ke tu.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang pertama buat Bunga Elhaq. Semoga membesar menjadi anak yang baik, taat kepada ibu bapa dan anak yang solehah. Semoga berjaya di dunia serta di akh1rat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright ยฉ Berita Kopak

##FREAKOUT