” Sedapnya baca berita, part sebut perpuluhan tu i like.. ” – Netizen

Video Shera Aiyob Membaca Berita Di Rumah Tarik Perhatian Ramai. Sedap Sungguh Suara Shera, Tapi Part Yang Last Tu Memang Kelakar. Ada Juga Yang Mencel4h Nak Jadi Pengulas Sukan, Hahaha !!

Memandangkan kini aktiviti kita di luar sangat terhad dengan keadaan sekarang yang tidak mengizinkan, pelbagai aktiviti kita boleh lakukan di rumah untuk mengisi masa lapang yang ada agar tidak b0san. Begitu juga bagi pelakon Shera Aiyob yang berkongsi aktivtinya ketika dirinya tidak keluar shooting.

Shera telah berkongsi satu video yang memaparkan dia sedang memcuba menjadi seorang pembaca berita di akaun Instagram miliknya. Perkongsian oleh Shera itu telah menarik perhatian ramai peminat dan warganet yang menonton videonya itu.

Suara Shera ketika menyampaikan berita pada video itu begitu sedap didengar dan telah berjaya menarik hampir seratus ribu penonton yang menonton video tersebut dan mendapat komen yang positif daripada orang ramai. Untuk rekod, ketika di awal kerjaya, Shera dikenali sebagai seorang pengacara dan wartawan di sebuah stesen televisyen.

Namun, di akhir perkongsian video tersebut, Shera telah dig4nggu oleh suaminya, Zahiril Adzim yang merupakan seorang pelakon. Gaya Zahiril yang secara tiba-tiba mencel4h untuk turut serta menjadi pembaca berita telah membuat Shera ketawa.

Tonton perkongsian video Shera itu di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan suara Shera ketika menyampaikan berita dan mereka juga turut terhibur dengan Zahiril yang sempat lagi menyak4t isterinya. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” Sedapnya baca berita, part sebut perpuluhan tu like. Memang kalau Shera jadi pembaca berita mesti ramai yang tunggu depan tv.. “

” Dah kena ada yang mencelah tu, hehe tiba-tiba masuk jadi pengulas sukan pulak, memang kelakar betul tengok.. “

” Sis Shera ni memang berbakat, mungkin dah berpengalaman sebagai wartawan dan pengacara, tu yang sedap bila menyampaikn berita.. “

” Woww,  saya dengar banyak kali kot, sebab sedap sungguh suara. Mana tahu ada rezeki Shera jadi pembaca berita nnti.. “

” Yang belakang pun teringin nak jadi pembaca berita jg ka, hehe ada ja ha nk kac4u bini. Tapi sweet lah pasangan ini.. “

” Suara dan intonasi memang best, sedap didengar. Betul-betul ada bakat sis Shera ni. Yang belakang tu pun kelakar sempat lagi sibuk.. “

” Suka tengok family ni, memang bahagia betul kehidupan mereka, menarik jer video ni, saya suka tengok lah.. “

Wahh, patut lah ramai yang memuji, sedap betul dengar suara Shera ketika menyampaikan berita, sangat menarik gaya percakapannya tu. Apa-apa pun, perkongisan video tersebut hanyalah sekadar hiburan dan kami dari Berita Kopak berharap pembaca semua juga turut terhibur menonton perkongsian video itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shera Aiyob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..