” Sed1h tengok video ni, mele1eh air mata.. ” – Netizen

Video Perkongsian Rita Rudaini Sempena Ulangtahun Kelahiran Anaknya, Airit Rayyan Rizqin Buat Peminat Seb4k. Terharu Tengok Part Qaqa Melayan Rayyan Tu !!

Kehidupan bahagia pelakon Rita Rudaini bersama anak-anak lelakinya, Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna seringkali mencur1 perhatian peminat. Rita juga seorang yang tegas dalam mendidik anak-anaknya ini.

Meninjau entry di Instagram Rita Rudaini, telah dikongsikan video istimewa yang memaparkan gambar-gambar thr0wback sehingga kini sempena hari lahir Rayyan yang ke 12 tahun. Wajah Rayyan ketika baru dilahirkan juga dapat dilihat di dalam video ini.

Pada perkongsian seterusnya pula, kej0tan ulangtahun kelahiran Rayyan yang disambut secara simple di rumah pula dipertontonkan. Dengan sepotong kek yang diletakkan di atas meja, adiknya Qaqa sudah siap sedia menunggu Rayyan.

Rayyan dan Qaqa sememangnya mempunyai hubungan yang akrab antara satu sama lain. Dapat dilihat betapa manjanya adik dan abang dalam video ini. Cara Qaqa memel0k dan menyuap kek untuk Rayyan sweet sahaja. Seperti kata Rita di kapsyennya, unc0nditional love. 

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

Perkongsian oleh Rita ini telah meraih perhatian daripada peminat. Ramai yang mengucapkan ucapan selamat hari lahir untuk Rayyan dan tidak kurang juga yang rasa sed1h melihat video ini. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday Rayyan. Tersentuh betul tengok video ni, semoga berbahagia selalu buat Rita dan anak-anak. Rayyan jaga mommy elok-elok naa.. “

” Kita pulak yang terharu, selamat hari lahir handsome boy kesayangan mommy. Semoga Rayyan menjadi anak yang soleh untuk mommy.. “

” Sweetnya, dah kenapa kita pulak rasa macam nak nang1s ni. happy birthday abang Rayyan, moga menjadi anak yang baik dan penjaga mommy dan adik.. “

” Sed1h tengok video ni, mele1eh ayaq mata. I love you both, Jat0h air mata bila melihat dua beradik ni yg sgt kuat di mata aku.. “

” Kenapa bergenang mata ni, suka tengok bonding adik beradik macam ni. Pandai Rita didik dorang. Semoga Rayyan jadi anak yang hebat untuk mommy.. “

” Tersentuh tengok kasih sayang 2 beradik ni. sed1h tengok video ni, happy birthday abang long. Semoga nanti dapat jaga mak hingga ke akh1r hayat.. “

” Tak tahu kenapa mata berair tengok video ni. Semoga 2 beradik ini sentiasa dalam rahmat Allah selalu dan jadi anak-anak yang soleh.. “

Alhamdulillah, permata hati Rita memiliki sifat penyayang dan jadi penghibur hari mommynya selalu. Selamat hari lahir Rayyan dari kami di Berita Kopak. Semoga Rayyan sentiasa cemerlang dalam kehidupan dan jadi anak yang membanggakan mommy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..