” Sebijik muka, serius akak ingat itu refleksi cermin deco kat kedai.. ” – Netizen

Gambar Misha Omar Bersama Kakaknya, Mimie Omar Cur1 Perhatian Peminat. Wah Sama Betul Macam Kembar Lagi-Lagi Part Hidung. Photostat Sungguh Ni !!

Meninjau akaun Instagram penyanyi Bunga-Bunga Cinta, Misha Omar telah dikongsikan sekeping gambarnya bersama kakaknya, Mimie Omar. Misha yang menulis di kapsyennya itu tentang kesamaan wajah antaranya dengan Mimie yang membuatkan ramai kel1ru.

Jika dilihat raut wajah keduanya, memang seiras benar apatah lagi dengan gaya rambut yang sama itu. Sekilas pandang pasti ramai yang tertukar dan menyangka Mimie itu adalah Misha. Bak kata Misha umpama photostat 5sen wajahnya dengan kakaknya ini.

Mimie juga merupakan orang yang bertanggungjawab dalam menguruskan kerjaya seni Misha sejak bertahun dahulu lagi. Di mana ada Misha, di situ juga Mimie kerana mereka saling melengkapi antara satu sama lain dan Misha memang sangat manja dengan Mimie.

Umum mengetahui, Misha baru sahaja keluar dengan single barunya berjudul Tanpa Rela. Lagu ini sangat istimewa kerana ianya adalah hasil karya Misha sendiri. Setelah lama berkecimpung dalam seni suara, Misha mencuba untuk menghasilkan sendiri lagunya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak sama sangat wajah Misha dan Mimie dan ini sehingga menarik perhatian peminat. Memang boleh kel1ru jika dua-duanya ada bersama-sama sebegini. Antara komen-komen peminat :

” Pernah skali nmpak misha n kakak kt KLIA.. pastu dh confuse nk tegur mana satu la misha omar.. “

” Ehhhh kak mitch ade kembar ke.. Raja tak tau pun.. “

” Sebijik muka, serius akak ingat itu refleksi cermin deco kat kedai.. “

” Wah kembar, sebijik rambut pun sama je gayanya.. “

” Betul2 sama sebijik. Mana satu kak mitch ni, pen1ng ni.. “

” Sebijik sekali imbas mcm bayangan cermin.. “

” Mana 1 kak misha, samanya muka mcm kembar.. “

” Lohhh mana yang asli misha omar, semua sama.. “

Kalau sudah adik beradik, pasti akan ada persamaan wajah namun Misha dan Mimie ini nampak mirip sangat seperti kembar. Komen-komen peminat juga ramai yang menyangka mereka kembar. Apa pun, semoga Misha dan Mimie sentiasa success dalam kerjaya seni dan gembira bersama keluarga tersayang. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Misha Omar, IG Mimieomar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..