” Sebijik macam Jep gelak, muka pun dah seiras.. ” – Netizen

Video Seorang Lelaki Yang Wajahnya Begitu Seiras Jep Sepahtu Raih Perhatian Ramai. Part Ketawa Sebijik Macam Jep. Bila Bergambar Bersama Boleh Bikin Keliru Lah. Nampak Macam Kembar !!

Kata orang, dalam dunia ini ada tujuh orang yang memiliki wajah sama atau pun seiras dengan kita. Namun, sejauh mana benarnya tafsiran ini ia bergantung kepada persepsi masing-masing. Ada yang kita nampak seiras namun mungkin tidak pada pandangan orang lain.

Meninjau ke akaun Instagram Ayie Mat Piah, perkongsian videonya bersama seorang pelawak terkenal iaitu Jep Sepahtu telah meraih perhatian ramai. Ini kerana ramai menyatakan wajahnya seiras dengan Jep dan meminta dia merakamkan wajah bersama pelawak tersebut.

Di awal video, lelaki yang dikenali sebagai Ayie ini merakamkan videonya bersama Jep dari kejauhan sahaja. Pada ketika itu Jep sedang melayan peminatnya untuk bergambar bersama. Menurut Ayie, dia segan dan m4lu untuk menyapa pelawak tersebut.

Namun di akhir video tersebut, Ayie berkongsi gambarnya bersama Jep. Perkongsian gambar ini membuatkan ramai yang keliru kerana wajah mereka amat seiras. Senyuman mereka juga seiras. Eh, macam kembar lah.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ada yang bergurau dengan menyatakan yang mereka seperti adik-beradik. Antara komen-komen yang diberikan ;

” Senyum pun seiras lah.. muka pun iras jep.. adik beradik sangat ni.. nak dengar korang berborak.. sama ke tak.. “

” Awak adik jep kn suara muka sama.. Awklah sepahtu yg hilang.. Yg sejibik sore same dgn jep tu.. Sharul Shiro jer.. “

” Dulu tgk shahrol siro yg sbijik dgn jep rupanya ada lgi sejibik yg ni.. suara gelak dan muka pun dah seakan.. “

” Cara gelak sama.. jumpa kat mana tu.. macam jep gelak sebijik.. Adik beradik ni, saja buat-buat tak kenal kan.. “

” Part dia gelak tu sama.. Aku tak boleh la bila dia gelak.. Muka pun iras2 jep.. adik beradik ke.. gelak sama. haha.. “

” Akhirnyaaaa.. mana satu jep ni.. Buat lawak gelak sendiri… Sama… ape kate jepsepahtu dgn ayiematpiah buat 1 program borak2 santai… mesti best.. “

” Dia punye gelak same la.. macam adik beradik ni.. serupa la sia.. weh kembar lah.. saya tak boleh bezakan mana satu jep sepahtu dengan abg.. “

Bukan senang untuk kita menjumpai seseorang yang memiliki wajah seiras dengan kita. Wajah mereka berdua ini jika digandingkan bersama dalam program lawak bersama amat sesuai memegang watak sebagai abang dan adik bukan, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayie Mat Piah, Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..